TESK Genel Başkanı Palandöken: "Vatanın her karış toprağında şehitlerimizin kanı var"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
TESK Genel Başkanı Palandöken:
17 Mar 2018 / Cmt 11:30
/ 146 Kez Okundu
| |

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken "Tüm yokluk ve imkansızlıklara rağmen milletimizin canı pahasına savaşarak kazandığı bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti’ne giden yoldaki en önemli adımdır" dedi

TESK Genel kanı" href="/tag/baskani/">Baş kanı Bendevi Palandöken "Tüm yokluk ve imkansızlıklara rağmen milletimizin canı pahasına savaşarak kazandığı bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti’ne giden yoldaki en önemli adımdır" dedi.
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ( TESK) Genel kanı" href="/tag/baskani/">Baş kanı Bendevi Palandöken, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yıl dönümü vesilesiyle mesaj yayımladı. Palandöken mesajında "Çanakkale Zaferi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk ordusunun yazdığı bir kahramanlık destanıdır. Bundan 103 yıl önce eşi benzeri görülmemiş bir başarıya imza atılarak tüm dünyaya ‘Çanakkale geçilmez’ denilmiştir. Çanakkale’nin her karış toprağında, ülkenin batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine dört bir yanından şehitlerimizin kanı vardır. Mehmetçiklerimiz Çanakkale’de yalnızca silahlı mücadele değil, düşmana verdiği insanlık dersiyle de tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır" dedi.

"Birlik ve beraberliğimiz kazandı"
Çanakkale Zaferi’nin Türk milletinin birlik ve beraberliğinin simgesi olduğunu söyleyen Palandöken, "Çanakkale Şehitleri asla unutulmayacak, Türk milletinin kalbinde ebediyen yaşayacaklardır. Dünya tarihinin akışını değiştiren bu zafer, Türk milletinin dayanışmasının, birlik ve beraberliğinin de simgesi olmuştur. Ülkemizin huzur ve güvenliği için canlarını feda etmekten kaçınmayan şehitlerimizi ve gazilerimizi 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının bizlere bıraktığı emanetlerin daima bekçisiyiz" ifadelerini kaydetti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.