Tiyatro Anadolu’dan bir oyun daha “Bahar Noktası”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tiyatro Anadolu’dan bir oyun daha “Bahar Noktası”
07 Mar 2018 / Çar 11:10
/ 87 Kez Okundu
| |

Anadolu Üniversitesi bünyesinde bulunan ve Türkiye’nin ilk profesyonel üniversite tiyatrosu özelliği taşıyan Tiyatro Anadolu, 25 yıldır seçkin oyunları seyirciyle buluşturuyor

Anadolu Üniversitesi bünyesinde bulunan ve Türkiye’nin ilk profesyonel üniversite tiyatrosu özelliği taşıyan Tiyatro Anadolu, 25 yıldır seçkin oyunları seyirciyle buluşturuyor.
Üniversite ve Eskişehir için sanatsal bir görev üstlenen Tiyatro Anadolu, 2017-2018 sezonunda yeni bir oyun için perdelerini açıyor. Tiyatro Anadolu, W. Shakespeare’in “Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası” adlı oyunundan Can Yücel’in uyarladığı “Bahar Noktası” tiyatro oyununu sahnesine taşıyor. Yönetmenliğini Enis Yıldız’ın üstlendiği komedi türündeki oyun, bir masal atmosferinde geçiyor ve oyunun başrolünde ise “Aşk” bulunuyor. Bir birlerine kavuşmaya çalışan âşıkların çabasına, bir de cinler ve perilerin renkli dünyaları eklenince işler iyice karışıyor. İlk gösterimi 15 Mart’ta gerçekleştirilecek olan oyun, 2017-2018 sezonu b oyunca Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Oda Tiyatrosu’nda tiyatroseverlerle buluşacak.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.