Tokat’ta "Güven-Huzur Uygulaması"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tokat’ta
02 Mar 2018 / Cum 20:52
/ 93 Kez Okundu
| |

Tokat’ta "Türkiye Güven-Huzur Uygulaması" kapsamında vatandaşların yoğun olduğu yerlerde emniyet ve jandarma ekipleri müşterek olarak denetim yaptı

Tokat’ta "Türkiye Güven-Huzur Uygulaması" kapsamında vatandaşların yoğun olduğu yerlerde emniyet ve jandarma ekipleri müşterek olarak denetim yaptı.
Yurt genelinde olduğu gibi Tokat’ta da "Türkiye Güven Huzur Uygulaması" kapsamında il genelinde 26 ekip ve 394 personelin katılımı ile uygulama yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Terörle Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kalabalık noktalarda GBT sorgulaması yaptı. Denetimlerde 4 bin 102 şahıs kontrol edildi. 14 şahıs yoklama kaçağı suçundan, 1 şahıs borç yükümlüğünü yerine getirmemek suçundan, 1 şahıs hakaret suçundan, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti veya sağlama suçundan hakkında kesinleşmiş 4 yıl 2 ay cezası olan 1 şahıs olmak üzere toplam 17 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca üzerinde kesici alet olan bir şahsa 120 TL idari para cezası uygulandı.
İl Jandarma Komutanlığı tarafından 140 tim ve 486 personel ile bir narkotik köpeği uygulamaya katıldı. Yapılan uygulamada 4 bin 782 kişi sorgulandı, bin 753 araç, 140 iş yeri kontrol edildi. Arama kaydı olan 17 kişi yakalanırken, 23 sürücüye 12 bin lira para cezası uygulandı, 10 araç trafikten men edildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.