Trabzon Tanıtım Günleri’ne vatandaşlar akın etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Trabzon Tanıtım Günleri’ne vatandaşlar akın etti
26 Şub 2018 / Pzt 13:02
/ 85 Kez Okundu
| |

Kocaeeli Büyükşehir Belediyesi ve kocaeli Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri vatandaşlardan büyük ilgi gördü

Kocaeeli Büyükşehir Belediyesi ve kocaeli Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Trabzonlular Derneği işbirliğiyle Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde 22-25 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen Trabzon Tanıtım Günleri, Kocaeli’nin dört bir yanından ziyaretçi akınına uğradı. Tanıtım Günleri’ne sadece Trabzonlular değil, Kocaeli’de yaşayan tüm vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kocaeli’de ilki düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri’nde Trabzon’un yöresel ürünleri ve kültürü sergilendi. Peştamal, dolaylık, sürmene bıçağı, mısır ekmeği, çay, tereyağ, peynir gibi diğer birçok yöresel ve kültürel ürünler sergilendiği Trabzon Tanıtım Günleri’nde 4 gün boyunca Kocaeli’de adeta Trabzon yaşatıldı. Hafta sonu tatiliyle birlikte vatandaşlar Trabzon Tanıtım Günleri’ne akın ederken, yöresel ürünlerin tanıtıldığı stantlar büyük ilgi gördü.
Trabzon Tanıtım Günleri’ni ziyaret enen Murat Çetin, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Bu gibi fuarları düzenlendiği için. Çok güzel olmuş, insanlar birlikte ve hep beraber eğleniyor. İnsanlar burada kaynaşıyor. Trabzon’u daha y akından tanıma fırsatı buluyoruz. Bu gibi etkinliklerin değişik yörelerden de yapılmasını isterim” dedi.
Düzköy Kaymakamlığı ve Belediyesi olarak Trabzon Tanıtım Günleri sebiyle Kocaeli’ne geldiklerini ifade eden Mustafa Demirci ise, “Biz buraya halk eğitim merkezimizce yapılan ürünlerin sergilemesi amacıyla geldik. Şu ana kadar ki gittiğimiz fuarları kıyaslarsak, Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’ni çok beğendik. Fuar içerisinde ve dışarısında her türlü ortam sağlanmış” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.