Trafik kazası ve iş kazası geçiren hasta şifayı Eskişehir’de buldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Trafik kazası ve iş kazası geçiren hasta şifayı Eskişehir’de buldu
01 Ara 2017 / Cum 10:21
/ 21 Kez Okundu
| |

2005 yılında geçirdiği motosiklet kazası sonrasında omuz eklemi çıkan ve ardından da iş kazası geçiren 37 yaşındaki Bülent Eskioğlu, Çanakkale’den gelerek Eskişehir’de tedavi oldu

2005 yılında geçirdiği motosiklet kazası" href="/tag/kazasi/"> kazası sonrasında omuz eklemi çıkan ve ardından da kazası" href="/tag/kazasi/"> kazası geçiren 37 yaşındaki Bülent Eskioğlu, Çanakkale’den gelerek Esk ehir’de tedavi oldu.
Çanakkale Lebseki’de 2005 yılında motosiklet kazası" href="/tag/kazasi/"> kazası sonrası sağ omuz çıkığı oluşan, omuz içindeki yırtıklar sonucunda defalarca omuz çıkması yaşayan Eskioğlu, Esk ehir’e gelerek Özel Ümit Hastanesi’nde ameliyat oldu. Hem trafik kazası" href="/tag/kazasi/"> kazası hem de kazası" href="/tag/kazasi/"> kazası geçiren Eskioğlu, omzundaki şiddetli ağrıları ve çok sayıda omuz çıkığı yaşaması sonrasında doktor arayışına girdiğini ve Özel Ümit Hastanesi doktorlarından Mehmet Yılmaz’a ulaştığını söyledi. Geçirdiği başarılı ameliyat ile sağlığına kavuşan Eskioğlu, ağrılarından kurtulduğunu ve kolunu rahatlıkla hareket ettirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
Ağrı az, iyileşme süresi kısa
Ameliyat hakkında bilgi veren Yılmaz, ise şunları söyledi:
“Artroskopik cerrahide 5-6 mm’lik cilt kesileriyle açılan 2 veya 3 adet gir yollarından gönderilen kamera sistemi ve özel dizayn edilm cerrahi aletler yardımıyla eklem dışarıdaki ekrandan görülerek eklem içinde istenilen lemlerin yapılması mümkün hale gelir. Artroskopide cerrahi travmaetkisi çok az olduğundan ameliyat sonrası ağrı ve iyileşme süresi de az olmaktadır. Hastalar ameliyat sonrası erken hareketlerine başlamakta ve genellikle hastanede 1 gece yatıp ertesi gün taburcu olmaktadırlar."
Artroskopik cerrahinin yaygınlaştığını da sözlerine ekleyen Yılmaz, “Bugün için artroskopik gir imin yapılmadığı eklem hemen hemen yok gibidir. Başlıca diz, omuz, ayak bileği, kalça, dirsek, el bileği eklemlerinde bağ tamiri, bağrekonstrüksiyonu, kemik patolojilerinin düzeltilmesi, kıkırdak onarılması , menisküs tamiri, sinir sıkışıklıklarının giderilmesi, kistlerin tedavisi , omuz çıkıklarında bağ ve kapsül onarımı, kırıkların artroskopi yardımlı tedavileri gibi daha pek çok lem kliniğimizde başarıyla uygulanmaktadır ” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.