Tuba Köseoğlu Okçu okurlarıyla buluşturdu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tuba Köseoğlu Okçu okurlarıyla buluşturdu
07 Mar 2018 / Çar 11:59
/ 75 Kez Okundu
| |

Çukurova Belediyesi, ‘Aklımda Deli Sorular’ kitabının yazarı Tuba Köseoğlu Okçu’yu okurlarıyla buluşturdu

Çukurova Belediyesi, ‘Aklımda Deli Sorular’ kitabının yazarı Tuba Köseoğlu Okçu’yu okurlarıyla buluşturdu.
Hürriyet Gazetesi İnsan Kaynakları Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Tuba Köseoğlu Okçu, herkesin kafasına takılan soruların bilimsel yanıtlarını bir araya getirdiği ’Aklımda Deli Sorular’ adlı kitabıyla Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde Adanalılarla bir araya geldi.
Okçu, kitabını imzalarken gençlerle bir süre sohbet etti.
Yazar Tuba Köseoğlu Okçu, her gün Facebook hesabından yeni bilgiler paylaşmaya başladığını ve bunun çok ilgi gördüğünü ardından Hürriyet Kitap’tan kitap yapması yönünde bir öneri gelince hobisinin kitaba dönüştüğünü söyledi. Okçu, “Gençlerin kitabıma bu kadar çok ilgi göstermesi beni çok mutlu etti. Adana’daki gençlere ulaşma şansını bana sağladığı için Çukurova Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Dilerim doğru bilginin peşinde olan herkese, gençlerin hayatına ulaşmak adına bir katkımız olur” dedi.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, makamda bir araya geldiği Tuba Köseoğlu Okçu ile bir süre sohbet etti. Başkan Çetin, Okçu’ya katılımı için teşekkür ederek, “Bugün okuyucularımız özellikle de gençlerimiz imza gününe çok güzel bir ilgi gösterdi. Bu güzel kitabın kitlelere ulaşmasını diliyor, Okçu’ya başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.