Tuğba Özay ve Rüzgar Erkoçlar müzikalde oynayacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tuğba Özay ve Rüzgar Erkoçlar müzikalde oynayacak
10 Eki 2017 / Sal 15:02
/ 67 Kez Okundu
| |

“Kocamın Nişanlısı” adlı tiyatro oyunu için İzmir Bergama’ya gelen Tuğba Özay, önümüzdeki dönem projelerini ve Fransa’nın başkenti Paris’te vereceği konser hakkında konuştu

“Kocamın Nişanlısı” adlı tiyatro oyunu için İzmir Bergama’ya gelen Tuğba Özay, önümüzdeki dönem projelerini ve Fransa’nın başkenti Paris’te vereceği konser hakkında konuştu. Bir müzikalde Rüzgar Erkoçlar ile oynayacağını, ayrıca başka bir komedi oyununda daha rol alacağını belirten Özay, "Kocamın Nişanlısı oyununda 20’lik bir çıtır, diğer oyunda şirret ve aristokrat bir kadını canlandırıyorum" diye konuştu.
Eski model, oyuncu ve şarkıcı Tuğba Özay “Kocamın Nişanlısı” adlı tiyatro oyunundaki rolü için geldiği İzmir Bergama’da önümüzdeki dönem projelerini ve Fransa’nın başkenti Paris’te vereceği konser hakkında konuştu. Oyunda keyifle rol aldığını belirten Özay, "Önümüzdeki dönemde Egon Tavan Batsın Havan isimli bir müzikalde rol alacağım. Orada da Tuna Armağan, Faruk K., Rüzgar Erkoçlar gibi çok önemli isimlerle rol alacağım. Egon Tavan Batsın Havan, ismini benim verdiğim bir müzikal. Sanat camiası içerisinde yaşanan ego savaşlarını anlatıyor. Onun dışında konser çalışmalarım çok yoğun. Bu ay Paris’te konser verecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Avrupa turnem de başladı. Gerek Türkiye’de gerekse yurt dışında sahne çalışmalarımız son hızıyla devam edecek. Başka bir tiyatro oyunumuz daha var. Haktan Balaban ve ekibi ile beraber. O da yine güzel bir komedi. Orada da yine şirret bir kadını canlandırıyorum. Kocamın Nişanlısı oyununda 20’lik bir çıtır, diğer oyunda şirret ve aristokrat bir kadınım" dedi.

"Bergama şahane bir yer"
Eski manken, foto model, dizi oyuncusu, program sunucusu Deniz Pulaş da Kocamın Nişanlısı oyununda rol alan dostlarının da veti üzerine Bergama ilçesine geldi. Pulaş, "Şahane oyuncu Mehmet Çepiç eşliğinde nefis bir oyun izledim ve çok güldüm. Beni da vet ettiklerinde İstanbul’daydım. ’Uygun musun?’ dediler, ’se ve se ve’ dedim. Çünkü daha önce Bergama’ya gelmiştim. Mimar bir arkadaşımla birlikte Bergama’nın tüm tarihi güzelliklerini dere tepe gezmiştim. Bergama UNESCO tarafından harika değerlendirilen bir yer. O yüzden ben buradan herkesi Bergama’ya da vet etmek isterim. Ne olur Bergama’ya gelin, görün şahane bir yer. Yemekler de nefis. Bergama’nın peyniri ve köftesinden mutlaka yiyin. Bergamalıların misafirper verliği de on numara" diye konuştu.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.