Türkiye Gazetesi Yazarları Okuyucularıyla Trabzon’da buluşuyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Türkiye Gazetesi Yazarları Okuyucularıyla Trabzon’da buluşuyor
08 Mar 2018 / Per 10:38
/ 108 Kez Okundu
| |

‘Türkiye Gazetesi Yazarları Okuyucularıyla Buluşuyor’ adı altında ‘Türkiye Toplantıları’nın ilki 10 Mart Cumartesi günü Trabzon’dan başlıyor

Türkiye Gazetesi Yazarları Okuyucularıyla Buluşuyor’ adı altında ‘ Türkiye Toplantıları’nın ilki 10 Mart Cumartesi günü Trabzon’dan başlıyor.
Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan, Türkiye Gazetesi yazarları Rahim Er ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Ramazan Ayvalı’nın konuşmacı olarak katılacağı toplantı 10 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü ‘Zeytin Dalı Harekatı’ başta olmak üzere gündemle ilgili konulara açıklık getirecek olan yazarlar, fikirlerini okuyucuları ile yüz yüze paylaşma imkanı bulacak. Çok sayıda davetlinin de katılacağı toplantıda Türkiye Gazetesi okurları yazarları ile görüşme ve tanışma fırsatı da yakalayacak.
Öte yandan Trabzon’un ardından ‘ Türkiye Gazetesi Yazarları Okuyucularıyla Buluşuyor’ toplantıları Türkiye’nin çeşitli illerinde sürdürülmeye devam edecek.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.