Türkiye’nin desteği ile restore edilen Çobanbey Kersenli İlkokulu eğitime açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Türkiye’nin desteği ile restore edilen Çobanbey Kersenli İlkokulu eğitime açıldı
03 Mar 2018 / Cmt 10:10
/ 50 Kez Okundu
| |

Bölgedeki öğretmen ve velilerin isteği üzerine, Milli Eğitim Bakanlığının desteği ile Grease Vakfı’nın restore ettiği ve donattığı Halep’in kuzeyinde bulunan Çobanbey Kersenli İlkokulunun açılışı yapıldı

Bölgedeki öğretmen ve vel ilerin isteği üzerine, Milli Eğitim Bakanlığının desteği ile Grease Vakfı’nın restore ettiği ve donattığı Halep’in kuzeyinde bulunan Çobanbey Kersenli İlkokulunun açılışı yapıldı.
Halep’in kuzeyindeki Çobanbey Kersenli İlkokulu yeniden eğitime açıldı. Okul müdürü, bölgenin DEAŞ kontrolü altında bulunduğu dönemde, savaş sebebiyle büyük hasar gören, kar ve yağmur sularının da tahrip ettiği okulun tadilatında emeği geçenlere teşekkür etti. Okulun 6 sınıflı olduğu, 200-220 öğrenci kapasitesinin bulunduğu belirtildi.
Grease Vakfı müdürü de okulun tadilatının 45 günde tamamlandığını, 4 sınıfı olan okula 2 sınıf daha eklediklerini söyledi.
Okulun açılış törenine Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü, Kilis İl Milli Eğitim Müdürü, Fırat Kalkanı eğitim görevl ileri ve müdür yardımcısı da katıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.