TYP kapsamında çalışanların iş süreleri uzadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
TYP kapsamında çalışanların iş süreleri uzadı
13 Eyl 2017 / Çar 10:37
/ 161 Kez Okundu
| |

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında İŞKUR tarafından belediyeler bünyesinde istihdam edilen çalışanların iş sürelerinin uzatılacağının müjdesini verdi

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, Toplum Yararına Program ( TYP) kapsamında İŞKUR tarafından belediyeler bünyesinde istihdam edilen çalışanların sürelerinin uzatılacağının müjdesini verdi.
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda bu program kapsamında çalışmak isteyenler için de ayrı bir müjde veren Taşcı, kamu okullarında bakım, onarım ve temizlik lerinde çalışmak üzere Ordu’da 550 k inin istihdam edileceğini söyledi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile yapmış olduğu görüşmelerde çalışanlar için önemli bir sorun haline gelen bu durumu gündeme getirdiklerini ifade eden milletvekili Ergün Taşcı şunları söyledi: “Toplum Yararına Program ( TYP) kapsamında olan çalışanlarımızın akitlerinin belli bir süre sonra sona ermesi ciddi bir sorun teşkil ediyordu. Sürekli gündemimizde olan bu konu hakkında yoğun bir gayretimiz oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız ve Bakan Yardımcımız ile yapmış olduğumuz görüşmelerde bu konuyu dile getirdik. Gösterm oldukları ilgi ve alakadan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Buna göre, ilçe belediyelerimizde bu program kapsamında istihdam edilen çalışanların çalışma süreleri uzatılacak. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.