Ümraniye’de yaşanan bıçaklama anı güvenlik kameralarına yansıdı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ümraniye’de yaşanan bıçaklama anı güvenlik kameralarına yansıdı
27 Eyl 2017 / Çar 14:11
/ 15 Kez Okundu
| |

Ümraniye’de kaldırımda yürüyen bir vatandaş, tartıştığı kişi tarafından önce yumruklu saldırıya daha sonra da bıçaklı saldırıya uğradı

Ümraniye’de kaldırımda yürüyen bir vatandaş, tartıştığı kişi tarafından önce yumruklu saldırıya daha sonra da bıçaklı saldırıya uğradı. Olayda Alim Sürücü bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırılırken, dehşet anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Edinilen bilgiye göre, Alemdağ caddesi üzerinde dün öğle saatlerinde yaşanan olay, kaldırımda bir kadınla yürüyen Cevdet Yıldız ile yine kaldırımda yürüyen Alim Sürücü’nün tartışmasının ardından yaşandı. Tartışm anın neden çıktığı bilinmezken, taraflar bir süre sonra yumruk yumruğa kavga etti. Bu kavga sırasında y anında bulunan bıçağı kullanan Cevdet Yıldız, Alim Sürücü’yü vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Yaşanan bu anlar ise cadde üzerinde bulunan bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Olaya karışan Cevdet Yıldız, saldırının ardından olay yerinden kaçarken daha sonra Ümraniye Asayiş Büro Amirliği’ne teslim oldu. Saldırıda yaralanan Alim Sürücü ise Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.