UNIBIKE Bisiklet Fuarı 29 Mart’ta kapılarını açacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
UNIBIKE Bisiklet Fuarı 29 Mart’ta kapılarını açacak
12 Mar 2018 / Pzt 12:02
/ 131 Kez Okundu
| |

Bisiklet meraklılarının merakla beklediği ‘UNIBIKE Bisiklet ve Bisiklet Ekipmaları Fuarı’ 29 Mart Perşembe günü ziyaretçilere kapılarını açacak

Bisiklet meraklılarının merakla beklediği ‘ UNIBIKE Bisiklet ve Bisiklet Ekipmaları Fuarı29 Mart Perşembe günü ziyaretçilere kapılarını açacak.
Thor Grup bünyesinde bulunan Thor Expo Fuarcılık tarafından İstanbul’da organize edilen ‘ UNIBIKE Bisiklet ve Bisiklet Ekipmaları Fuarı29 Mart Perşembe günü ziyaretçilere kapılarını açıyor. Yetkililerden alınan bilgilere göre fuara yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda bisiklet üreticisi ile ithalatçısı katılacak. Firmalar, yeni ürünlerini ve modellerini sergileyecek. Türkiye’de ilk defa görücüye çıkacak bisiklet ve elektrikli bisiklet modelleri stantlarda yerini alacak.
Yenikapı Avrasya Gösteri ve Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan ‘ UNIBIKE Bisiklet ve Bisiklet Ekipmaları Fuarı29 Mart-1 Nisan tarihleri arasında gezilebilecek. Fuarın ziyaretçileri, şirket üst düzey yöneticileri ve CEO’larıyla tanışıp iş bağlantısı kurma imkanına sahip olabilecek. Organizatör Thor Expo yöneticilerinden Fırat Günay’a göre, fuar boyunca açık alanda bisiklet ve aksesuarlarının satışı gerçekleşecek.
Şehit çocuklarına hediye edilecek
Fuarda, basın mensupları ve sanatçıların birlikte yarışacakları özel bir yarış yapılacak. Bisikleti en yavaş süren yarışı kazanacak. Yarışmaya katılan basın mensupları ile ünlüler Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan asker ailelerinin çocuklarına birer adet bisiklet hediye edecek.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.