Ünye’den Akkuş’a safari turu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ünye’den Akkuş’a safari turu
02 Eki 2017 / Pzt 12:33
/ 146 Kez Okundu
| |

Ünye Kaymakamlığı başkanlığında Yunus Emre Off Road Kulübü üyeleri tarafından Ünye’den Akkuş’a Off-Road Safari Turu düzenlendi

Ünye Kaymakamlığı başkanlığında Yunus Emre Off Road Kulübü üyeleri tarafından Ünye’den Akkuş’a Off-Road Safari Turu düzenlendi.
Ünye Kaymakamlığı ve Yunus Emre Off-Road Kulübü’nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu Off Road Safari Turu, Ünye Kızılkaya mevkisi ve Akkuş ilçesi Argan Yaylası arasında gerçekleştirildi.
İlk olarak Kızılkaya mevkisine giden Safariciler daha sonra Çaybaşı ilçesi Kazankaya Şelalesi, İlküvez Kapılı Şelalesi ve son olarak Akkuş ilçesi Aryan Yaylası’na giderek engebeli ve zor arazi şartlarında eğlenceli dakikalar yaşadılar.
Akşam saatlerine biten safari turu ardından Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney safari turunu çok beğendiğini ifade ederek, “Keşfedilmemiş birçok noktayı keşfetme imkanı bulduk. Yunus Emre Off-Road Kulübümüz ile beraber bir gün içerisinde normal araçlarla gidilemeyecek yerleri arazi araçları ile ulaşılamayan noktalara kadar giderek yeni yerler keşfetmenin heyecanını yaşadık. Ben safari turunu düzenleyen Yunus Emre Off-Road Kulübü’ne, İlküvez’de bizi ağırlayan Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık’a ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu vesileyle 8 Ekim 2017 Pazar Günü saat 11.00’de Çınarsuyu mevki havaalanında düzenlenecek off-road yarışlarına tüm Ünyelileri davet ediyor, devlet olarak ilçemizin tanıtımına katkı sağlayan bu tür faaliyetlerin her zaman yanındayız” dedi.
Safari turuna ayrıca Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Ünye Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mevlana Gözüböyük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal, Ünye SGK Müdürü Erdem Esentürk, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, Ünye Turizm İşletmecileri Dernek Başkanı Adnan Sobi, Yunus Emre Off- Road Kulüp Başkanı Murat Basiloğlu ve üyeleri katıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.