Vagon fabrikasının yerinin Afet Barınma Sistemleri Fabrikası projesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vagon fabrikasının yerinin Afet Barınma Sistemleri Fabrikası projesi
22 Ara 2017 / Cum 10:39
/ 135 Kez Okundu
| |

Kızılay Genel Müdürü Dr

Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan, "Eski Vagon Fabrikasının yerinin Afet Barınma Sistemleri Fabrikası ve yanında birde Lojistik Merkezi inşa edeceğiz" dedi
Malatya’da 1989 yapımı tamamlana atıl şekilde bulunan vagon fabrikası hakkında açıklama yapan Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan, eski vagon fabrikası ile ilgili olarak Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile görüşme yaptıklarını buranın afet barınma sistemleri fabrikası olarak yapmak istediklerinin belirterek ” Projelerimizi bakanımıza arz ettik o da çok memnun oldu. Bunu desteklediğini belirtti. Onun yanında ayrıca bir değer Lojistik merkezin kurulması gündeme geldi. Şu anda prosedürü işiyor inşallah burada AFAD barınma sistemleri fabrikası ile ve onun yanında biri Lojistik Merkezi inşa edeceğiz” diye konuştu.
Kızılay’ın yurt dışındaki çalışmalara hakkında da bilgi veren Altan, "Kasım ayının başında Kızılhaç Kızılay dernekleri Federasyonu’nun genel kurulu vardı burada Türk Kızılayı Avrupa bölgesi başkan yardımcılığından kazandı bu göreve geldi. İnşallah bu yaklaşık 54 ülkede çok daha fazla aktif olacak.
2012 yılından beri arkadaşlarımız Arakan’da çalışmalar yapıyorlar. En son bu krizde de yoğun bir şekilde oradayız. Oradaki çalışmalarımızda inceleme denetleme ve daha başka neler yapılabilir, hem bölgede bulunan arkadaşlarımızla hem de Bangladeş Kızılay’ı ile görüşmeler yapıyoruz. Oradaki insanların duygularını nasıl giderebiliriz nasıl yardımcı olabiliriz bunlarla ilgili görüşmeler yapıldı” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.