Vali Aktaş, huzur ve güven uygulamasına katıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vali Aktaş, huzur ve güven uygulamasına katıldı
23 Ara 2017 / Cmt 11:40
/ 47 Kez Okundu
| |

Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, jandarma ve emniyet tarafından Türkiye genelinde eşzamanlı olarak gerçekleştirilen huzur ve güven uygulamasının Çankırı ayağına katılarak güvenlik güçlerini yalnız bırakmadı

Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, jandarma ve emniyet tarafından Türkiye genelinde eşzamanlı olarak gerçekleştirilen huzur veven uygulamasının Çankırı ayağına katılarak gü venlik güçlerini yalnız bırakmadı.
Tüm illerde olduğu gibi Çankırı’da da huzur veven uygulaması gerçekleştirildi. Çankırı merkezi giriş ve çıkışlarında emniyet tarafından 3 noktada ve jandarma tarafından da 9 noktada ortaklaşa gerçekleştirilen uygulamaya yaklaşık 175 emniyet mensubu ve 121 Jandarma personeli katıldı. 2 etap halinde yapılan uygulamanın ilk etabı ana yollarda ve şehir giriş çıkışlarında yapıldı. İkinci etapta ise şehir merkezindeki kafe, kıraathane ve benzeri yerlerde uygulama yapıldı. Toplam 2 saat süren uygulama ilçelerde de gerçekleştirildi.
Çankırı merkezdeki uygulama noktalarından biri olan Bölge Trafik Denetleme Müdürlüğü önündeki Huzur veven Uygulaması’na Vali Hamdi Bilge Aktaş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yüksel Yazıcı da katıldı. Vali Aktaş, uygulamaya tabi tutulan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek çalışma hakkında bilgi verdi. Vatandaşların huzur vevenliği için bu uygulamaların gerçekleştirildiğini söyleyen Aktaş, uygulamaya katılan gü venlik güçlerine kolaylıklar dileyerek teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.