Vali Ceylan öğrencilerle bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vali Ceylan öğrencilerle bir araya geldi
26 Mar 2018 / Pzt 13:13
/ 464 Kez Okundu
| |

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Süleymanpaşa’da bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Süleymanpaşa’da bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Ziyareti sırasında sınıflara da giren Vali Ceylan, öğrencilerin bol bol ders çalışmalarını, öğretmenlerini iyi dinlemelerini, boş zamanlarında teknolojiden faydalanmalarını fakat sosyal medyadan uzak durmalarını istedi. Vali Ceylan ayrıca öğrencilere bol bol kitap okumalarını da tavsiye etti.
Öğretmenler odasında İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri yetkilileri, okul yöneticileri ve öğretmenler ile bir araya gelen Vali Ceylan, "Bizler öğrencilerimizin sadece eğitiminden değil güvenliğinden de sorumluyuz. Öğrencilerimiz evlerinden çıkıp servislere binmelerinden itibaren tekrar güvenli bir şekilde evlerine dönünceye kadar bizlere emanetler. Ülkemizi emanet edeceğimiz gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmeliyiz. Yöneticiler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler olarak okulda aile ortamını sağlayabilirsek kalıcı başarıyı yakalayabiliriz. Sizlerden beklentim bu ortamı sağlamanız ve öğrencilerimiz için en iyisini yapmanızdır” dedi.
Vali Ceylan’a ziyareti sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur eşlik etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.