Vali Salim Demir, “Uşak Üniversitemiz ile her türlü işbirliğine hazırız”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vali Salim Demir, “Uşak Üniversitemiz ile her türlü işbirliğine hazırız”
30 Eyl 2017 / Cmt 11:45
/ 72 Kez Okundu
| |

Uşak Valisi Salim Demir, Rektör Vekili Prof

Uşak Valisi Salim Demir, Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran’a ve üniversiteye ziyarette bulundu. Vali Salim Demir Uşak Üniversitesi’nin eğitim kalitesi, yapılanmada gösterdiği gelişim ve tercih edilirliği bakımından memnuniyet verici düzeyde olduğunu belirterek “Bir toplumda en değerli yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Bu nedenle eğitime elimizden geldiğince fazla yatırım yapmalı ve destek vermeliyiz. Valilik olarak bu anlamda Uşak Üniversitemiz ile her türlü işbirliğine hazırız. Son yıllarda hem fiziki koşul hem de öğrenci sayısı bakımında büyük bir sıçrayış gerçekleştiren Uşak Üniversitesi, bu yükselişini kamu kurum ve kuruluşlarının da desteği ile devam ettirecektir” dedi.
Eğitim kurumlarımızın sanayi ile işbirliği içerisinde olması gerektiğini ifade eden Vali Salim Demir “Mesleki ve teknik liseleri ile yüksekokullarımız sanayi bölgesi içinde konumlanmalı ve sanayi kuruluşlarımız da bu eğitim kurumlarımıza ekipman desteği vermelidir” dedi.
Ziyarette Vali Salim Demir başta Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran olmak üzere, tüm üniversite personeline ve öğrenc ilere başarılar d iledi.
Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran ziyaretten duyduğu memnuniyeti d ile getirerek “Uşak Üniversitesi olarak Sayın Valimiz Salim Demir’in marka şehir olma yolunda ilerleyen Uşak’ın tanıtımına ve kalkınmasına yönelik çalışmalarında her zaman işbirliği içindeyiz. Ortak paydamız Uşak’tır. İlimize hizmeti birlik ve beraberlik içinde yapacağız. Sayın Valimize teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Saim Savaş ve Genel Sekreter Vekili Kenan Gökçe katıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.