Video fenomeni, fenomen olmanın püf noktalarını Bilim Fuarında anlattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Video fenomeni, fenomen olmanın püf noktalarını Bilim Fuarında anlattı
25 Kas 2017 / Cmt 14:45
/ 54 Kez Okundu
| |

Youtuber Ruhi Çenet, Kocaeli Bilişim Fuarı’nda bir araya geldiği takipçilerine youtuber olmanın püf noktalarını anlattı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kocaeli Bilişim Fuarı’nda çocuklarla bir araya gelen tanınmış youtuber Ruhi Çenet, sanal dünyada takip edilmenin püf noktalarını anlattı

Youtuber Ruhi Çenet, Kocaeli Bilişim Fuarı’nda bir araya geldiği takipçilerine youtuber olmanın püf noktalarını anlattı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kocaeli Bilişim Fuarı’nda çocuklarla bir araya gelen tanınmış youtuber Ruhi Çenet, sanal dünyada takip edilmenin püf noktalarını anlattı. 2,5 milyon takipçisi olduğunu aktaran Çenet, çocuklardan gelen soruları yanıtladı. Kocaeli Bilişim Fuarı kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin 6. sınıf öğrencilerine dağıttığı bilgisayar töreni öncesinde çocuklara seslenen Çenet, hikayesine çocukluk yıllarından başladı. Küçükken içine kapanık, asosyal bir çocuk olduğunu aktaran Çenet, "Üniversite eğitimi için Hindistan’a gittim. Onların kültürü bizden çok farklı. Orada da yalnızlığım devam etti. Böylece bilgisayar başında vakit geçirmeye başladım" dedi.
İlk olarak kendisine bir internet sitesini kurduğunu anlatan Çenet, "2010 yılında 20 yaşındayken bir uzay oyunu tasarladım. Ancak bunda da çok başarılı olamadım. Gitar öğrenmeye başladım ve gitar çalarken videolarımı internet siteme yükledim. Böylece youtuber serüvenim başladı. 4 yıl önce Türkiye’ye döndüğümde 40 bin takipçim vardı. Youtuber olmak için dikkat çekici videolar yayınlamanız, doğal olmanız gerekiyor" açıklamasını yaptı.
Çocuklardan gelen soruları yanıtlayan Çenet, daha sonra fuar alanını dolaştı. Çenet, özellikle Kocaeli Bilim Merkezi’nin standındaki müzik çalan havuçlara yoğun ilgi gösterdi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.