Yaralı baykuşu arabasına alıp tedavi için Diyarbakır’a getirdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yaralı baykuşu arabasına alıp tedavi için Diyarbakır’a getirdi
01 Oca 2018 / Pzt 13:39
/ 64 Kez Okundu
| |

Diyarbakırlı bir vatandaş, Batman yolunda bulduğu kalp yüzlü yaralı baykuşu aracına alarak veterinere götürüp tedavi ettirdi

Diyarbakırlı bir vatandaş, Batman yolunda bulduğu kalp yüzlü yaralı baykuşu aracına alarak veterinere götürüp tedavi ettirdi.
Batman’dan Diyarbakır’a otomobili ile seyir halinde olan Nazım Yokuş isimli vatandaş, cadde ortasında hareketsiz duran bir baykuş gördü. Aracını güvenli noktaya çeken Yokuş, kanadı kırılan baykuşu arabasına alıp Diyarbakır’ın yolunu tuttu. Yokuş, Diyarbakır’a gelerek kalp yüzlü baykuşu veterinere teslim etti. Baykuşu bulması ile ilgili bilgi veren Yokuş, “Batman’dan Diyarbakır’a geliyordum. Yolda hareketsiz duran bir kuş gördüm. Hemen araçtan inip kuşu yanıma alıp Diyarbakır’a doğru yoluma devam ettim. Veteriner bir arkadaşımdan kuşa bakmasını rica ettim. Kendisi kanadının kırıldığını ve bakımlı olduğu için sahibinin olabileceğini söyledi. Biz tedavisine devam ediyoruz. Eğer sahibi çıkarsa kendisine vereceğiz, yoksa doğaya bırakacağız” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.