’Yaratıcı Drama ile Hayvan Hakları’ atölyesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
’Yaratıcı Drama ile Hayvan Hakları’ atölyesi
13 Mar 2018 / Sal 14:23
/ 92 Kez Okundu
| |

Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi’nde Şubat ayında başlayan ve beş haftadır devam eden ’Yaratıcı Drama ve Hayvan Hakları’ atölyeleri ile çocukların bilinçlendirilmesi sağlanıyor

Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi’nde Şubat ayında başlayan ve beş haftadır devam eden ’Yaratıcı Drama ve Hayvan Hakları’ atölyeleri ile çocukların bilinçlendirilmesi sağlanıyor.
Atölye etkinlikleri Drama Eğitmeni Gamze Atcı ve Tiyatro Eğitmeni Selçuk Tuzcuoğlu eşliğinde devam ediyor. Atölye çalışmalarının yanı sıra öğrenc iler ilerleyen günlerde, eğitmenler gözetiminde Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’ni de ziyaret ederek hayvanları bizzat yakından tanıma ve inceleme fırsatı yakalayacak. Atölyeler, Hayvan Hakları Evrensel Bildirgesi’nde sıralanan hayvan haklarının, oyun ve drama yöntemi ile öğrenc iler tarafından özümsenmesini temel alıyor. 9-12 yaş grubunda etkinliğe katılan çocuklara yapılan ders öncesi testler ile derslerin ardından uygulanacak anket sonuçları karşılaştırılarak çalışmaların amacına ne ölçüde ulaştığı kontrol ed ilecek. Toplam 13 hafta sürecek eğitimlerin ardından öğrenc ilere katılım belgesi ver ilecek.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.