Yaşadıkları değişimi en iyi anlatan eski kıyafetleri oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yaşadıkları değişimi en iyi anlatan eski kıyafetleri oldu
19 Mar 2018 / Pzt 14:21
/ 62 Kez Okundu
| |

Türkiye’nin değişik yerlerinde yaşayan ve geçmişte obezite hastasıyken, tüp mide ameliyatıyla zayıflayan 80 kişi, Adana’da bir restoranda düzenlenen partide bir araya geldi

Türkiye’nin değişik yerlerinde yaşayan ve geçmişte obezite hastasıyk en, tüp mide ameliyatıyla zayıflayan 80 kişi, Adana’da bir restoranda düz enl en en partide bir araya geldi.
Medical Park Tarsus Hastanesi’nde görev yapan G enel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük’ün hastalarının organize ettiği partiye, eski obezite hastalarının birçoğu zayıflamadan önce giydikleri pantolon ve etekleri de getirdi. Zayıflayan hastaların eski giysileri, yaşadıkları değişimi net olarak ortaya koydu. Etkinlikte, 5 ay önce ameliyat olan ve 28 kilo zayıflayan ses sanatçısı Nergis Altındağ sahne aldı.
Adana, Mersin, Kocaeli, İstanbul, Ankara, Hatay, Şanlıurfa ve Mardin’d en gel en eski obezite hastaları buluşmada, kilolu oldukları yıllarda yaşadıkları sıkıntıları paylaştı. Bir hasta “Şeker ve tansiyon hastalıklarım yüzünd en ölümün kıyısında yaşıyordum. Kilo verince hepsind en kurtuldum” dedi. Başka bir hasta ise kiloya bağlı şeker ned eniyle ayaklarında yaralar çıktığını ve iyileşmediğini, şimdi ise ayaklarının normale döndüğünü anlattı. Bir başka hasta da uzun yıllar boyunca kiloları ned eniyle, çok mecbur kalmadıkça evd en çıkmadığını, şimdi herkes gibi sosyal hayata katıldığını söyledi. Eski obezite hastaları daha sonra, Nergis Altındağ’ın şarkılarıyla keyifli anlar yaşadı.
Op. Dr. Erdal Cücük etkinlikte yaptığı konuşmada, tüp mide ameliyatıyla zayıflayan hastaların yapmaları gerek en en önemli şeyin, yaşam ve yeme düz enlerini değiştirmesi olduğunu söyledi. Op. Dr. Cücük, “Yüksek kalorili gıdalar tüketmeye devam eders eniz, y enide kilo alırsınız” dedi. Cücük, tüp mide ameliyatı olanların en az 2 yıl diyetisy en desteği almalarını önerdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.