Yasak gümelerde ördek avlananlara ceza yağdı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yasak gümelerde ördek avlananlara ceza yağdı
23 Ara 2017 / Cmt 15:16
/ 113 Kez Okundu
| |

Edirne’de merkezde 2 köyde göl kenarına konulan yasak gümelerde ördek avlayan 4 kişiye, toplam 17 bin lira para cezası kesildi

Edirne’de merkezde 2 köyde göl kenarına konulan yasak gümelerde ördek avlayan 4 kişiye, toplam 17 bin lira para cezası kesildi.
İl Jandarma Komutanlığı Çevre Koruma Timi, merkez Doyran ve Yenikadın köylerinde yasak olan gümelerde teyp ve canlı mührelerle ördek avlandığı belirlenen 4 kişiye para cezası uyguladı. İl Jandarma Komutanlığı Çevre Koruma Timi, Doyran köyünde 2 kişiyi gümede, teyp ve 5 adet canlı mühre ile avlandığı tespit etti. 2 kişiye 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanununa muhalefetten 4 bin 458 lira para cezası kesildi. Yenikadın köyünde de yapılan kontrollerde yasak olduğu bilinen gümede, teyp ve 5 adet canlı mühre ile avlandığı tespit edilen bir kişiye, 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu’na muhalefetten 3 bin 920 TL idari para cezası verilirken, yine aynı köyde teyp ve 5 adet canlı mühre ile avlandığı tespit edilen bir kişiye 4 bin 197 lira idari para cezası kesildi.
Öte yandan, yasak av malzemeleri Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildiği öğrenildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.