Yazarlarla Kahve Sohbetleri Zeynep Kaçar ile devam edecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yazarlarla Kahve Sohbetleri Zeynep Kaçar ile devam edecek
28 Kas 2017 / Sal 10:21
/ 1.475 Kez Okundu
| |

‘Yazarlarla Kahve Sohbetleri’ etkinliklerinin bu haftaki konuğu, 2017’nin en iyi çıkış yapan yazarları arasında yer alan Zeynep Kaçar olacak

Yazarlarla Kahve Sohbetleri’ etkinliklerinin bu haftaki konuğu, 2017’nin en iyi çıkış yapan yazarları arasında yer alan Zeynep Kaçar olacak.
Edebiyat tutkunları, Balat’ta buluşmayı sürdürüyor. Yeni nesil yazar platformu Yazım Kılavuzu ve Olmadık Projeler’in düzenlediği ‘ Yazarlarla Kahve Sohbetleri’ etkinliklerinin bu haftaki konuğu, 2017’nin en iyi çıkış yapan yazarları arasında yer alan Zeynep Kaçar olacak. ‘Toplu Oyunları’ tiyatro oyun dizisine imza atan oyuncu ve yazar Kaçar’ın ‘Kabuk’ adlı kitabı, Sabit Fikir dergisi tarafından seç ilen ‘2017’nin En İyi 50 Romanı’ arasında yer alıyor. Yazarlarla, kitapları ve yazarlık serüvenleri üzerine kahve eşliğinde sohbetlerin yapıldığı etkinlik, 2 Aralık Cumartesi günü 14:00 - 16:00 saatleri arasında Balat’taki Olmadık Projeler Atölyesi’nde gerçekleştir ilecek. Atölyenin kütüphane katında düzenlenecek etkinliğe katılım ücretsiz olacak.
Ağustos ayında başlayan etkinlik dizisinde, bugüne kadar Sezgin Kaymaz, Irmak Z ileli, Bahadır Cüneyt Yalçın ve Ayça Güçlüten konuk edildi.
Zeynep Kaçar kimdir?
1972’de Lüleburgaz’da doğan Zeynep Kaçar, MSM oyunculuk bölümünün ardından, 1999’da İstanbul Üniversitesi’nin Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü’nden mezun oldu. Birçok dizi ve filmde rol alan Kaçar, çeşitli tiyatrolarda farklı görevler üstlendi. 2000-2007 yılları arasında Radikal kitap eki, Varlık dergisi ve online siteler için tanıtım ve eleştiri yazıları kaleme aldı. 2003-2004 döneminde Yapı Kredi Yayınları’nda metin yazarı ve tiyatro danışmanı olarak çalıştı. “Kabuk” adlı romanıyla önemli bir başarı yakalayan Kaçar, 2017’nin en iyi çıkış yapan yazarları arasında yer alıyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.