Yeni balık satış yeri geniş ve ferah olacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yeni balık satış yeri geniş ve ferah olacak
16 Mar 2018 / Cum 11:55
/ 63 Kez Okundu
| |

KOCAELİ(İHA) – Balıkçılar için İzmit’te yapımına başlanan modern balık satış yerinde inceleme gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Esnafımız ve halkımız için güzel bir eseri kentimize kazandıracağız” dedi

KOCAELİ(İHA) – Balıkçılar için İzmit’te yapımına başlanan modern balık satış yerinde inceleme gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Esnafımız ve halkımız için güzel bir eseri kentimize kazandıracağız” dedi.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Halk Evi’nde faaliyet gösteren balıkçılar için yeni ve modern balık satış yerini inceledi. Sahil Otoparkı balıkçı lokantalarının karşısına yapılacak olan satış yerinin denetlenmesinde Başkan Karaosmanoğlu’na, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Ihlamur ve ilgili birim çalışanları eşlik etti. Denetleme sonrası nezih bir ortamı vatandaşlara kazandıracaklarını söyleyen Karaosmanoğlu, “Çalışmaları başlayan yeni balık satış yerimiz geniş ve ferah olacak” dedi.
Zemin ve asma kat şeklinde planlanan ve taban inşaat alanı 734 metrekare yapının içinde 7 adet balık satış bölümü yer alacağını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Her bir satış bölümü 70 metrekare alana sahip olacak. Mimar Sinan Yaya Köprüsü’nün sahil kısmından inen vatandaşlarımız yaklaşık 50 metre mesafedeki balık satış yerine rahatlıkla ulaşabilecek. Yeni balık satış yeri büyük otoparkın hemen yanında olması da otopark sorununu ortadan kaldıracak. Aracını otoparka bırakan vatandaşlarımız rahatlıkla alış verişini yapabilecekler” diye konuştu.
Belediyecilik faaliyetlerinin insan odaklı yapıldığını anlatan Karaosmanoğlu, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak bu kaideden asla taviz vermedik. İnsanı yaşatmak, bizler için aslî vazifedir. Gerek şehrimize, gerek bölgemize, gerekse ülkemize yapabileceğimiz en büyük hizmettir. Tüm faaliyetlerimizi bunları göz önünde bulundurarak yürütüyoruz. Bu kapsamda çalışma arkadaşlarımın üzerine düşeni yaptığına ve canla başla çalıştıklarına inancım tamdır” şeklinde konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.