Yolcu otobüsünün koltuk içinden ve tavanından kaçak sigara çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yolcu otobüsünün koltuk içinden ve tavanından kaçak sigara çıktı
02 Kas 2017 / Per 16:31
/ 180 Kez Okundu
| |

Aksaray’da polisin şüphe üzerine durdurduğu yolcu otobüsünün bagajından, koltuk içlerinden ve tavanından 6 bin 800 paket gümrük kaçağı sigara çıktı

Aksaray’da polisin şüphe üzerine durdurduğu yolcu otobüsünün bagajından, koltuk içlerinden ve tavanından 6 bin 800 paket gümrük kaçağı sigara çıktı.
Olay, Aksaray-Ankara karayolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, karayolunda rutin yol kontörlü yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri, Aksaray’dan Ankara istikametine seyreden yolcu otobüsünü durdurdu. Ehliyet, ruhsat ve yolcu kontrolü yapan polis ekipleri şoför ve muavinlerin tedirgin hareketlerinden şüphelenerek otobüsten yolcuları indirip arama başlattı. Yapılan geniş çaplı aramada polis ekipleri otobüsün tavanına, koltuk içlerine ve bagajına gizlenmiş toplam 6 bin 800 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Olayla ilgili otobüs sürücüsü E.B. (32), yedek şoför M.E. (45) ile muavinler M.Y. (41) ve İ.T. (36) gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.