Yunus Emre Kara ile iç mimarlık konuşuldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yunus Emre Kara ile iç mimarlık konuşuldu
22 Şub 2018 / Per 16:27
/ 86 Kez Okundu
| |

Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Kulübü’nün düzenlediği iç mimarlık söyleşilerinin birincisi, İç Mimar Yunus Emre Kara’nın katılımıyla Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da gerçekleştirildi

Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Kulübü’nün düzenlediği mimarlık söyleş ilerinin birincisi, İç Mimar Yunus Emre Kara’nın katılımıyla Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da gerçekleştirildi.
Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Buğru Han Burak Kaptan’ın da yer aldığı söyleşiye çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrenc ilere sektör ve çalışma hayatı hakkında bilg iler veren İç Mimar Yunus Emre Kara, “Bu işin tek tarafı çizmek değildir. Tek taraflı modellemek veya iyi render alabiliyor olmak da değildir. Bireyin ve çalıştığı ofisin başarılı olabilmesi in çok fazla etken var. Bunların bir araya gelmesi ve güçlü bir yapı oluşturması gerekiyor. Okul sürecinde elektronik, mekanik ve aydınlatma gibi alanlar göz ardı ediliyor. Ancak iş hayatına girdiğinizde bu alanlar sizin vazgeçilmeziniz oluyor ve tasarımı bunlardan ayrı düşünmeniz ve yapmanız mümkün olmuyor. Bahsettiğim alanlara daha fazla önem verilmesi gerekiyor” dedi.
Söyleşi, soru cevap bölümünün ardından son buldu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.