Zabıtadan kaçak et operasyonu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
23 Oca 2018 / Sal 11:25
/ 15 Kez Okundu
| |

Haliliye Belediyesi Zabıta ekipleri ticari amaçlı kaçak kesim yapan bir şahsa ait ikamette yaptığı denetimde kaçak et ele geçirdi

Haliliye Belediyesi Zabıta ekipleri ticari amaçlı et="_blank" title="kaçak" href="/tag/kacak/">kaçak kesim yapan bir şahsa ait ikam ette yaptığı den etimde et="_blank" title="kaçak" href="/tag/kacak/">kaçak et ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Haliliye Belediyesi Zabıta ekipleri dün akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi’nde et="_blank" title="kaçak" href="/tag/kacak/">kaçak kesim yapıldığına dair gelen bir ihbar üzerine harek ete geçti. Bunun üzerine Atatürk Mahallesi 12’nci Sokak’ta bulunan bir eve giden zabıta ekipleri, yapılan aramalarda ticari amaçla kesildiği anlaşılan kilolarca et ele geçirdi. Ekiplerin incelemelerinin ardından etler incelenmek üzere Et ve Süt Kurumuna götürüldü. Haliliye Belediyesi zabıta ekipleri kesimi yapan şahıs hakkında yasal işlem başlattı.
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların sağlığı için den etim ve kontrollerin aralıksız olarak devam ettiği belirtildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.