Zehir tacirini elektronik kelepçe de uslandırmadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Zehir tacirini elektronik kelepçe de uslandırmadı
26 Mar 2018 / Pzt 09:11
/ 94 Kez Okundu
| |

Başkent’te daha önce uyuşturucu satmaktan yakalanarak elektronik kelepçe ile ev hapsi cezası verilen bir kişi evinde uyuşturucu sattığı gerekçesiyle gözaltına alındı

Başkent’te daha önce uyuşturucu satmaktan yakalanarak elektronik kelepçe ile ev hapsi cezası verilen bir kişi evin de uyuşturucu sattığı gerekçesiyle gözaltına alındı.
Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü sivil ekiplerinin İlçe genelin de uyuşturucu satışı ve tüketiminin engellenmesi amacıyla yaptığımız takip tarassut çalışmaları neticesin de U.K. isimli şahsın ikameti olan Kavaklı dere Mah. Tunus Cad. üzerin de bulunan ikametin de narkotik mad de satışı yaptığı tespit edildi. Nöbetçi savcısından alınan talimatlar gereği belirlenen eve operasyon düzenlendi. Ev de şüpheli U.K. ile birlikte H.İ.K. , E. E., A. S. , S.D., Z. Ç. isimli şahıslar görülmüş, şahıslar üzerin de ve ev de yapılan aramada; 3.05 gram toz esrar, 1.50 gram skank, 5.56 gram toz esrar, 0.80 gram toz esrar, 26.80 gram Esrar, 0.30 gram taş kokain, 36.50 gram tohum, Hassas Terazi, çok sayıda Kilitli poşet ele geçirildi. Ev sahibi U. K. isimli şahısın kayıtlarında aynı suçtan Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 24.02.2018 günü 850 gram Esrar Mad desi ile ruhsatsız silah yakalandığı, elektronik kelepçe marifeti ile kontrol edildiği ve ev hapsi aldığı, Tunus Cad desi üzerin de bulunan eğlence mekanlarına uyuşturucu mad de satışını ev den yaptığı tespit edildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.