Rus efsanesi Marat Safin’den çılgın corona virüsü komplo teorisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Rus efsanesi Marat Safin’den çılgın corona virüsü komplo teorisi
#Dünya | Haber Merkezi
14 Nis 2020 / Sal 15:16
/ 4.856 Kez Okundu
| |

Rus Tenisçi Marat Safin çok konuşulacak teorilerini bir bir sıraladı. Çok konuşulacak sözleri adeta bir bilim kurgu senaryosunu andırıyor.

Tüm dünyayı etkisi alan corona virüsü salgınında bilanço her geçen gün ağırlaşıyor. Dünya genelinde vaka sayısı 2 milyona yaklaşırken, hayatını kaybedenlerin sayısı ise 120 bini geçti. Milyonlarca insanın eve kapanmasına ve hayatın durma noktasına gelmesine sebep olan corona virüsle ilgili komplo teorileri de tıpkı rakamlar gibi her geçen gün artıyor.

2015 yılında yaptığı bir konuşmada dünyanın SARS benzeri bir virüsün yol açacağı pandemiye hazır olmadığı uyarısında bulunan ABD’li işadamı Bill Gates'in bu röportajının ardından kulisler cadı kazanına döndü.

Bir kesim, corona virüsü salgınını Bill Gates'in başlattığını öne sürerken bir diğer kesim ise Bill Gates'in ileri görüşlülüğünü yere göğe sığdıramayıp salgının sona erdirilmesi konusunda kendisinden yardım alınması gerektiğini savunmaya başladı.
 
Tüm bu polemiklerin gölgesinde geçtiğimiz günlerde bir demeç veren Bill Gates ise corona virüsü salgının tamamen biterek hayatın normale dönmesinin 2021 yılı sonbaharını bulabileceğini kaydetti ve teorileri yeniden alevlendirdi. 

Konuyla ilgili olarak konuşan son isim efsanevi Rus tenisçi Marat Safin oldu. Sports.ru'nun Instagram canlı yayınına konuk olan Safin, corona virüsü salgınına inanmadığını ve daha önce denenmiş bir simulasyonun hayata geçirildiğini söyledi. 

Teorilerini bir bir sıralayan Marat Safin'in çok konuşulacak sözleri adeta bir bilim kurgu senaryosunu andırıyor. İşte 40 yaşındaki sporcunun çarpıcı röportajı ve birbirinden ilginç teorileri... 

"Bence tüm insanlığı derilerinin altına yerleştirilmiş çiplerle yaşamaya hazırlayan bir süreçten geçiyoruz." 

"Yaşadığımız bu günleri yıllar önce Davos Ekonomi Zirvesi'nde planladılar ve neler yaşanabileceğini simule ettiler." 

"Bill Gates, 2015 yılında ne demişti? Bir pandemi ile karşı karşıya kalacağımızı ve insanlığın yakın gelecekteki düşmanının nükleer savaş değil bir virüs olacağını söylemişti" 

"Bill Gates'in ileri görüşlü olduğunu ya da iyi bir tahminde bulunduğunu sanmıyorum. Bence her şeyi en başından itibaren biliyordu."

Rus tenisçi Marat Safin





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.