Altın Fiyatları Bayram Öncesi Arttı, İslam Memiş'ten Önemli Uyarı!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Altın Fiyatları Bayram Öncesi Arttı, İslam Memiş'ten Önemli Uyarı!
#Ekonomi | Haber Merkezi
10 Haz 2024 / Pzt 18:09
1 dk okuma / 1.138 Kez Okundu
| |

Altın fiyatları bayram tatili öncesi hızlı bir başlangıç yaptı. Gram altın 2 bin 395 liraya yükselirken, piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu.

Altın haftaya hızlı bir başlangıç yaptı. Kurban Bayramı tatili öncesi haftanın ilk işlem gününde gram altın 2 bin 395 liradan alıcı buluyor. Piyasa Uzmanı İslam Memiş tatil öncesi yatırımcıları uyardı.

Cuma günü, ons fiyatındaki düşüşe paralel değer kaybeden altının gram fiyatı, günü 2 bin 386 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı haftaya değer kazancıyla başlamasının ardından  2 bin 395 lira seviyesinde bulunuyor. Aynı dakikalar itibarıyla çeyrek altın 3 bin 970 liradan, Cumhuriyet altını 15 bin 820 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı da cuma günü yüzde 3,5 düşüşle günü 2 bin 294 dolardan tamamlarken şu sıralarda önceki kapanışının hemen üzerinde 2 bin 295 dolardan alıcı buluyor.

Piyasa Uzmanı İslam Memiş yatırımcılara çok önemli bir uyarıda bulundu. tv100 yayınında Memiş 'Bu tatil 9 günlük bayram tatili para harcama tatili değil varlığına sahip çıkma tatili. Vatandaşlarımız hayat pahalılığını ve enflasyonu iliklerine kadar hissedecek. Az harcama yapmaları gerekiyor." dedi ve şunları kaydetti:

"9 günlük resmi tatil var ama vatandaşlarımız mutlaka evlerinde, yastık altlarında veya iş yerlerinde fiziki birikimlerini bulundurmayacak. Varlıklarına sahip çıkacak. Hırsıza davetiye çıkarmayacak. "

"Vatandaşlarımız tatile çıktığı zaman mutlaka IBAN’dan havale yapın teklifiyle çok karşılaşacak. Eğer sizin ürün aldığınız zaman IBAN’a havale yapacağınız tutar o firmaya ait değilse çok büyük bir risk alabilirsiniz. IBAN ile havaleye karşıyız."

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.