Başkan Ergün’den Turgutlu’ya müjdeler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Ergün’den Turgutlu’ya müjdeler
#Ekonomi | İHA
16 Nis 2023 / Paz 12:38
/ 40 Kez Okundu
| |

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu ilçe merkezinde yapılacak olan projeler hakkında bilgi vererek, Tren Garı Çevresi ve İstasyonaltı mahallesine yağmur suyu hattı, Selvilitepe mahallesinde de içme suyu ve yağmur suyu hattı döşeyeceklerinin müjdesini paylaştı. Başkan Ergün, iki yatırım için bu ay ihaleye çıkılacağını ifade etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Nisan ayı Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Turgutlu’ya yapılacak olan yağmur suyu ve içme suyu hattı çalışmalarını anlattı. İlçe halkına müjdeli haberler veren Başkan Ergün, Turgutlu merkezde Tren Garı Çevresi ve İstasyonaltı mahallesi ile Selvilitepe mahallesinde yapacakları yatırımların ihale tarihlerinin belli olduğunu ve bu ay ihaleye çıkılacağı bilgisini paylaştı.

“Tren Garı çevresi ve İstasyonaltı Mahallesinde taşkın sıkıntısına son vereceğiz”
İlçede aşırı yağışlar nedeniyle yaşanan taşkın sorununa son verileceğini ifade eden Başkan Ergün; “Turgutlu ilçemizde aşırı yağışlarda sorun yaşadığımız Mustafa Kemal ve Atatürk Mahalleleri ile Ankara asfaltının olduğu alandaki Mimar Sinan Caddesinde yaptığımız yağmur suyu imalatları sayesinde o bölgeyi su baskınlarından kurtarmıştık. Şimdi de Tren Garı Çevresi ve İstasyonaltı Mahallesinde taşkın sıkıntısına son vereceğiz. Bölgeye 1.300 metre yağmur suyu hattı döşeyeceğiz. 28 Nisan’da da bu projemiz için ihaleye çıkacağız. Yani EKAP’tan tarihini aldık. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Selvilitepe Mahallesine içme suyu ve yağmur suyu hattı
Selvilitepe Mahallesine yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Ergün; “Turgutlu ilçemizdeki Selvilitepe Mahallesinde 3 kilometre içme suyu, 2 kilometre yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştireceğiz. EKAP’tan ihale tarihini aldık. Hayırlısıyla değerli Başkanım zaten yakından biliyor. 24 Nisan’da da bunun ihalesini gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.