Bayramda Akraba Ziyareti Yapacaklara Üzücü Haber: Akaryakıta Zam Geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bayramda Akraba Ziyareti Yapacaklara Üzücü Haber: Akaryakıta Zam Geliyor
#Ekonomi | Haber Merkezi
12 Haz 2024 / Çar 11:57
1 dk okuma / 4.691 Kez Okundu
| | |

Bayram öncesi akraba ziyareti planlayanlar için üzücü haber geldi. Motorin fiyatlarına zam yapılıyor. Zammın bu gece yarısından itibaren geçerli olacağı açıklandı.

 

Petrol fiyatları son üç ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Petrol ve döviz fiyatlarındaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta petrol ve dolar fiyatlarındaki düşüşün ardından benzin ve motorine indirim yapılmıştı. Ancak Brent petrol fiyatları, Mart ayından bu yana en büyük yükselişini gerçekleştirerek yeniden yükselişe geçti.

Sektörden Zam Haberi

Sektör temsilcilerinden gelen bilgilere göre, motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren 1 lira 34 kuruş zam yapılacak. Bu artış, özellikle bayram öncesi akraba ziyaretleri yapmayı planlayanlar için bütçe açısından zorlayıcı olabilir.

Fed Kararı ve Enflasyon Verileri

Fed kararı ve enflasyon verileri öncesi petrol fiyatlarındaki artış ivmesi devam ediyor. Petrol fiyatları, 82 dolarla son üç ayın en yüksek seviyesini gördü. Brent petrolün varil fiyatı da bugün yüzde 0,3 yükselişle 82,1 dolardan işlem görüyor.

Bayram öncesi motorine gelen bu zam, birçok sürücüyü etkileyecek. NTV'de yer alan habere göre, motorin grubunda gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 34 kuruş fiyat artışı bekleniyor.

Bayramda yola çıkmayı planlayanlar için akaryakıt fiyatlarındaki bu artış, seyahat maliyetlerini artıracak. Motorine yapılan bu zam, akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmanın sürücüleri nasıl etkilediğini bir kez daha gösteriyor.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.