Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel reklam filmi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel reklam filmi
#Ekonomi | İHA
24 Eki 2023 / Sal 11:59
/ 7 Kez Okundu
| |

Rönesans Konut Geliştirme’nin prestijli projesi Neva Yalı İzmir’in “Coşkumuz hep ilk günkü gibi” mesajını taşıyan reklam filmi, Cumhuriyet’in ilk kez bayram ilan ediliş hikâyesini tarihsel bir perspektifle günümüze taşıyor.


Neva Yalı İzmir, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılını yayınladığı özel reklam filmiyle kutluyor. Titiz bir çalışmayla geçmiş dönemin yansıtıldığı reklam filmi, Cumhuriyet’in ilk yıllarında İzmir’de yapılan bir tebliğin hayatı nasıl değiştirdiğini anlatıyor.

Geçmişten bugüne değişmeyen coşku “Hiç düşündünüz mü, 29 Ekim nasıl ‘bayram’ oldu?” sorusuyla birlikte 1924 yılında İzmir’de başlayan film, kutlamaya hazırlanan insanları ekrana taşıyor. Ardından günümüze uzanıyor, Cumhuriyet coşkusunun 100 yıldır değişmediğini yaratıcı bir yaklaşımla seyirciye sunuyor. İzmir’in ilk günden itibaren Cumhuriyet sevdasıyla tüm Türkiye’ye öncü olduğunun altını çizen film, o ilk gün Cumhuriyet’i nasıl kutladıysak hâlâ aynı coşkuyla kutladığımıza vurgu yapıyor.

“Cumhuriyet kahramanlarına minnet borçluyuz”
Neva Yalı İzmir Pazarlama Direktörü Ali İnci, reklam filminin başta İzmir olmak üzere tüm Türkiye’nin Cumhuriyet coşkusuna vurgu yaptığını ifade etti. İnci, “İzmir’in öncü ruhu, Cumhuriyet’in ilk yıllarından bugüne koruduğumuz coşku ve sarsılmaz bağların bir neticesi olarak başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm Cumhuriyet kahramanlarına minnet borçluyuz. Bu doğrultuda onların gelişim ve büyüme vizyonunu günümüze taşımayı sürdürecek, Türkiye’nin hedeflerinin bir parçası olmaya devam edeceğiz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.