Erdoğan’dan emekli maaşı açıklaması: Sözümüzü tuttuk

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Erdoğan’dan  emekli maaşı açıklaması: Sözümüzü tuttuk
#Ekonomi | Haber Merkezi
10 Kas 2023 / Cum 20:15
/ 248 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika yaptığı emekli maaşı ve asgari ücret açıklamasında “sözümüzü tuttuk” derken emekli maaşlarında vatandaşı rahatlatacak çözümler sunacaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonlarca vatandaşın beklediği emekli maaşıyla ilgili bir açıklama gerçekleştirdi. Ajanslara son dakika olarak geçen konuşmada Erdoğan emekli vatandaşları daha daha rahatlatacak çözümleri geliştirdiklerini ifade ederken yakında duyurunun yapılacağını dile getirdi.

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16. Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Özbekistan’dan dönen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdoğan konuşmasında emekli maaşlarına ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

"SÖZÜMÜZÜ TUTTUK"

Asgari ücrete cumhuriyet tarihinin en yüksek zammını gerçekleştirdiklerini ifade eden Erdoğan ”emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz dedik ve hamdolsun sözümüzü tuttuk” diye konuştu

"ÇOK YAKINDA UYGULAYACAĞIZ"

Milyonlarca emekli vatandaşın beklediği emekli maaşına zamla ilgili de umut verici konuşan Erdoğan “Emeklilerimizin maaşlarını artırdık ve onları daha da rahatlatacak çözümleri geliştirdik ve çok yakında uygulayacağız.” İfadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.