Genç MAGİNDER faaliyetlerine başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Genç MAGİNDER faaliyetlerine başladı
#Ekonomi | İHA
11 Kas 2023 / Cmt 15:44
/ 12 Kez Okundu
| |

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) bünyesinde kurulan Genç MAGİNDER faaliyetlerine başladı. Genç MAGİNDER ile şehirdeki genç girişimcileri desteklemek ve projelerine katkıda bulunulması hedefleniyor.

Dernek binasında gerçekleşen tanıtım toplantısında konuşan Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, kent için çalışıp proje üreten bir dernek olduklarını belirterek şehrin yeniden ayağa kaldırılması adına çalıştıklarını söyledi.
Sertaç Özhüsrev başkanlığında Genç MAGİNDER’i kurduklarını ifade eden Karademir, "Yeni kurulan bir dernek olarak, Malatya’da güzel işler yapmak istiyoruz. Bunun için Genç MAGİNDER’i kurduk. Gençlerimize çok iş düşüyor. Gençlerimiz Malatya’yı eski günlerine kavuşturmak için çalışıp, proje üretecekler. Malatya’nın yaralarını sarmak için ellerinden geleni yapacaklar" ifadelerine yer verdi.

Genç MAGİNDER Kurucu Başkanı Sertaç Özhüsrev ise Malatya’nın genç girişimci ruhunu daha da güçlendirmek, şehrin geleceğine katkıda bulunmak amacıyla Genç MAGİNDER’i kurduklarını ifade etti. Özhüsrev, Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği’nin iş dünyasının temellerini güçlendirmek ve girişimcileri desteklemek adına büyük bir sorumluluk taşıdığını belirtti.
Dernek olarak geleceğe hazırlanan, strateji geliştiren genç yapıya sahip, üretim becerisi olan ve finansal güç birlikteliğini oluşturma vizyonuyla yola çıktıklarını kaydeden Özhüsrev, "Elimizden geleni yapıp, depremden etkilenen Malatya için projeler üreterek, desteklerde bulunacağız. Malatya’daki genç girişimcilere destek vermeyi kendimize misyon edindik. Malatya’nın kalkınması için projeler üreterek il ve ülke ekonomisine katkı bulunmayı hedefliyoruz. Gençlerimizi iş dünyasına kazandırmak, girişimcilik konusunda eğitim vermek ve yerel projeler geliştirmek için destek sağlamak en önemli önceliğimizdir” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.