Gram altın yatırımcıları dikkat! İslam Memiş'ten 2024 tahmini

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gram altın yatırımcıları dikkat! İslam Memiş'ten 2024 tahmini
#Ekonomi | Haber Merkezi
01 Oca 2024 / Pzt 18:44
/ 457 Kez Okundu
| |

2024 yılı için kritik tahminlerde bulunan Uzman İslam Memiş, gram altın yatırımcısını ilgilendiren önemli bilgiler verdi. Gram altın fiyatının 2 Bin TL'ye doğru ilerleyeceğini öngören Memiş; 'Gram altının her ay rekor kıracağını ve yatırımcıların kazançlı çıkacağını' belirtti. İşte haberin detayları..

Altın piyasasın önde gelen uzman ismi İslam Memiş, 2024 yılı için altın hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Zararlarını en aza indirmek için yatırımcıların altına eğilimi her geçen gün artıyor. Fakat ekonoımik dengesizliğin oluşturduğu ortamdan dolayı ilerleyen zamanlarda altın değerinin artıp artmayacağı hususunda bilinmezlik sürüyor.

Türkiye'nin ekonomik hareketliliği, altın piyasasında çeşitli değişikliklere neden oluyor. Bu değişiklikler, yatırımcıların altına olan ilgisini artırabilir.

Türkiye'nin ekonomik değişkenleri altın fiyatlarını nasıl etkileyecek? İslam Memiş'ten değerlendirmeler;

GRAM ALTIN 2 BİN 700 TL'YE ULAŞACAK

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'e göre, gram altın 2023 yılına 1.15 TL seviyesinden başlayan yıl içerisinde istikrarlı yükselişini sürdürerek 1.977 TL'yi görmüş, 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı gram altın olmuş. Memiş, gram altının fiyatının 2.000 TL'ye doğru ilerleyeceğini öngörüyor.

GRAM ALTIN HER AY REKOR KIRACAK

Öte yandan, Memiş 2024 yılı için yatırımcılara yönelik paylaştığı öngörüde gram altının her ay rekor kıracağını ve yatırımcıların kazançlı çıkacağını belirtiyor. Öte yandan gram altın fiyatlarının 2024'te 2.700 TL'ye ulaşmasını beklediğini de ifade ediyor ve 2.000 TL altındaki tüm fiyatları alım fırsatı olarak değerlendirilmesini öneriyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.