Herkes “sigara fiyatları ne oldu” diye soruyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Herkes “sigara fiyatları ne oldu” diye soruyor
02 Oca 2016 / Cmt 13:49
/ 803 Kez Okundu
| |

Sigara tiryakileri panik halinde, yeni yılda sigara fiyatları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtını arıyor.

2016 yılı yeni zamlarla başladı. Yeni vergilerle birlikte “sigara fiyatları ne olacak” sorusunun yanıtı, sigara tiryakilerini huzursuz ediyor. Winston, Camel, Marlboro, Parliament marka sigaraların kaç lira olduğunu öğrenmek için sürekli olarak Google’dan sorgulama yapan sigara tiryakileri, sigarayı bırakmayı düşünmüyorlar ama zamlı fiyatlarla bütçe ayarlaması yapmaktan da geri durmuyorlar.

Sigara fiyatları belli oldu mu?

Peki ya yeni yılda uygulanacak zamlı sigara fiyatları belli oldu mu? Firmalar henüz bir açıklama yapmadı. Tabii sigaranın yanı sıra 2016 vergileriyle alkolü içki fiyatları da yeniden belirle necek. Yeni Rakı kaç lira oldu sorusu da en çok yanıt bekleyenlerden biri…

Sigara tiryakileri ve alkollü içki tüketicilerinin kısa zamanda açıklanmasını bekledikleri sorular, böyle: Zamlı sigara fiyatları belli oldu mu? Alkollü içkilerin yeni fiyatları ne oldu?

bursa.com, sigara ve alkollü içki fiyatlarıyla ilgili haberleri yakın takibe aldı. Firmalar açıklama yaptığı anda bütün bu soruların yanıtlarını bursa.com’da bulabilirsiniz.

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.