Iğdır il özel idaresine 44 milyonluk iş makinesi alındı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Iğdır il özel idaresine 44 milyonluk iş makinesi alındı
#Ekonomi | İHA
11 Kas 2023 / Cmt 14:06
/ 7 Kez Okundu
| |

Iğdır İl özel idaresi bünyesinde kullanılmak üzere alınan 44 milyonluk iş makinesi tören ile hizmete alındı.

Iğdır İl Özel İdaresi Bahçesinde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Kur’an’ı Kerim okundu. Törende konuşan Genel Sekreter Yüksel Kasım Çarman, alınan yeni araçlar ile İl Özel idaresinin her alanda etkin bir hizmet sunacağını belirterek yani alınan asfalt üretimi tesisi ile şehre daha çok ekonomik bir hizmet sunacaklarını belirterek; “Bu kadar geniş ve zorlu bir coğrafya içerisinde mevcut fiziki varlığımız ve bütçe imkanlarımız ile değindiğim görevleri layıkıyla yerine getirmek için maliyetlerimizi düşünmek için çalışıyoruz. Bu çerçevede hizmet yatırım alanlarda da verimli olmak için ekonomik şartlarda hizmet üretmek adına Tuzluca ilçesi Sürmeli köyünde bir firmaya ait ait saatte 200 ton üretim kapasitesine sahip tesisin hepsini 46 milyon liraya satın aldık” dedi.
Törende bir konuşma yapan Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz son 20 yılda Iğdır’da çok önemli mesafe kat edildiğini söyleyerek alınan yeni araçlar ile şehrin daha iyi hale getirileceğini söyleyerek; “Benim İl Özel Genel sekreterinden bir ricam olsun. Hani cumhurbaşkanımızın dediği gibi durmak yok yola devam. Ama normal çalışmayalım fazla dertlenelim gece gündüz bunu yaptık bitti beklemeyelim daha ne yapalım diye çalışalım” dedi.
Iğdır Valisi Ercan Turan ise Iğdır’a her alanda en iyi hizmeti yapmak için çalıştıklarını dile getirerek; “İlimizin ihtiyaçları çok fazla dertlerimiz çok fazladır. Gerçekten çok büyük dağ gibi bir yükün altında olduğumuzu biliyorum. Ama şunu da biliyorum siz değerli ekip arkadaşlarımızla buradaki basınımızın güzide temsilcileri ile bu yükü kaldıracağımızı biliyorum” dedi.
Konuşmaların sonunda dualar eşliğinde kurdele ve kurban kesimi yapıldı


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.