İnşaat sektörüne Bakız dopingi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnşaat sektörüne Bakız dopingi
#Ekonomi | İHA
14 Şub 2024 / Çar 09:39
/ 9 Kez Okundu
| |

Adana’da faaliyet gösteren Bakız İnşaat’ın sahibi Turgay Canver, “2002’den itibaren ülkemizde çok güzel ekonomik gelişmeler sağlandı. Hiçbir dönemde durmadığımız gibi bu dönemde de aynı hızla yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’nin ekonomik alanda lokomotif sektörü olan inşaat sektörü her geçen gün büyümeye devam ediyor. Uzun yıllardır Adana’nın önde gelen inşaat firmaları arasında yer alan Turgay Canver ve kızı Begüm Canver’in sahibi olduğu Bakız İnşaat’ta, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.
“Allah güvenlik güçlerimizi başımızdan eksik etmesin”
İhlas Haber Ajansı’na konuşan Bakız İnşaat’ın sahibi Turgay Canver, sektörden önce ülkenin birlik ve beraberliğinin daha önemli olduğunu vurguladı. Nadir Turgay Canver, “Benim için önemli olan sektörden önce ülkemizin ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüdür. Ülkenin bölünmesini isteyen insanlar sayısının çok olduğu malumdur. Bölünmemesi için mücadele veren vatandaşlar ve siyasilere buradan teşekkürü bir vatandaş olarak borç bilirim. Allah güvenlik güçlerimizi başımızdan eksik etmesin, ayaklarına taş değirmesin. Ülkemizin birlik ve bütünlüğü olmadan yaşanan ve yaşanacak ekonomik gelişmeler sağlıklı olmayacaktır” ifadelerini kullandı.
“Yatırımlarımıza devam edeceğiz”
2002 yılından itibaren Türkiye’de birçok olumlu ekonomik gelişmenin yaşandığını kaydeden Turgay Canver, daha sonra şunları söyledi:
“2002’den itibaren ülkemizde çok güzel ekonomik gelişmeler sağlandı ve yaşandı. Pandemi döneminde bütün ülke ekonomilerinin durduğu kötü zamanlar geçirildi. Türkiye’de uçaklar yerden kalkmazken tüm dünyada neredeyse hayat durmuşken Türkiye en az hasarla o dönemi de geçirdi. En kısa sürede, eski güzel günlerimize döneceğimiz inancındayım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde seçilmiş, atanmış siyasetçilerimizin doğru kararları ve yönetimleri sayesinde en kısa sürede eskisinden çok daha güzel günler geçireceğimizin inancındayım. Bu inançla, her zaman yanımda olan kızım ve ortağım Begüm Canver ile hiçbir dönemde durmadığımız gibi bu dönemde de aynı hızla yatırımlarımıza devam ediyoruz ve edeceğiz.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.