Malatya Park’ın 14. kuruluş yıl dönümü kutlandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Malatya Park’ın 14. kuruluş yıl dönümü kutlandı
#Ekonomi | İHA
11 Kas 2023 / Cmt 16:25
/ 5 Kez Okundu
| |

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 14. kuruluş yıl dönümü pasta kesimi ile kutlandı. Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Başdemir, yakın zamanda Malatya Park’ı borsa da halka arz edeceklerinin müjdesini de verdi.

Malatya’nın tek Alışveriş ve Yaşam Merkezi olan Malatya Park, 14. kuruluş yıldönümünü kutluyor. AVM Fuaye alanında gerçekleşen yıldönümü kutlamasında konuşan Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Başdemir, konuşmasına 37 gündür çocuk, yaşlı, hasta demeden tüm sivilleri katleden İsrail’i kınayarak başladı.
Cumhuriyetin ikinci yüzyılında herkesin daha çok çalışması gerektiğini ifade eden Başdemir, Malatya Girişim Grubu’nun bundan 20 yıl önce 33 Malatyalı işadamının bir araya gelmesi ile başladığını söyledi. Malatya sevdalısı 33 ortağın bir araya gelmesi ile oluşan grubun Malatya’nın gelişimi ve değişimi noktasında her zaman yeni projeler hayata geçirdiğini söyledi.
Çıktıkları bu yolda ilkeli olmayı her zaman kendilerine düstur edindiklerini de kaydeden Başdemir, “Türkiye’de gerçekten kolektif çalışma örnekleri çok azdır. Allah nazardan korusun 20 yıldan beri ortaklarımızın hep hukukunu koruduk, onlara karşı adaletli davrandık” dedi.

6 Şubat’ta yaşanan ve Malatya’nın da büyük yara aldığı asrın felaketine de değinen Başdemir, kentin yeniden ayağa kaldırılması adına el birliği yaparak çalışacaklarını ve Malatya’yı eskisinden daha güçlü bir şehir haline getireceklerini dile getirdi. Bundan tam 14 yıl önce Malatyalıların hizmetine giren Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin her ay ortalama bir milyon ziyaretçiyi ağırladığını da kaydeden Adnan Başdemir, Avrupa’da yılın AVM’si seçildiklerini ifade etti.

33 ortakla kurulan Malatya Girişim Grubu’nun yakın zamanda yanına 33 bin ortak daha ekleyecekleri müjdesini de veren Başdemir, “Biz çok yakın bir zamanda Malatya Girişim Grubu’nu Malatya Gayri Menkul Yatırım Ortaklığı şekline dönüştüreceğiz. Bunun sonrasında ise borsa da halka arz edeceğiz. İsteyen tüm hemşerilerimiz veya Türkiye’nin diğer şehirlerinde yaşayan herkes Malatya Girişim Grubuna ortak olabilecek” şeklinde konuştu.
Başdemir, bundan sonra Malatya ve Türkiye’nin birçok değişik yerinde de yeni projelere imza atacaklarını ifade etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da 14. yılını kutlayan Malatya Park’ı kutladı. Deprem sonrası özellikle Malatya Park’ın kapılarını depremzedelere açtığını ve önemli bir işlev gördüğünü kaydeden Gürkan, “Sadece AVM ile değil yanında bulunan otel, işyerleri ve konut projeleri ile de Malatya Girişim Grubu kentimizin ekonomik gelişimine de büyük destek vermiştir. Bu tesislerin kentimize kazandırılmasında emeği olan herkesi kutluyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından protokolün yanı sıra Girişim Grubu Ortakları ve AVM mağaza çalışanları ile 14. yıl pastası kesildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.