Selçuk Geçer ev ve araba alacakları uyardı

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almayı düşünen vatandaşlara uyarılarda bulundu. Geçer, konut fiyatlarında düşüş, araba fiyatlarında ise artış yaşanabileceğini söyledi.

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#Ekonomi | Haber Merkezi
19 Eyl 2023 / Sal 17:56 |
/ 5.030 Kez Okundu
| |
Geçer, yaptığı YouTube videosunda, "Yatırım tercihleri değişiyor. Konut ve otomotiv sektöründe önemli değişiklikler yaşanıyor. Araç veya ev almayı düşünenler, çok dikkatli olmalı" dedi.

Geçer, konut fiyatlarında düşüş yaşanabileceğini belirterek, "Özellikle büyük şehirlerde fiyatlar düşebilir. Bunun nedeni, TOKİ'nin yeni projeleri ve konut talebindeki azalma olabilir" dedi.

Otomotiv fiyatlarında ise artış yaşanabileceğini belirten Geçer, "Hükümetin getirdiği 6+6 kuralı nedeniyle bazı araç türlerinde fiyatlar önemli oranda artabilir. Bunun nedeni, küresel piyasalarda yaşanan üretim sorunları ve fiyat artışları olabilir" dedi.

Geçer'in uyarıları, ev ve araba almayı düşünen vatandaşlar için önemli bir ipucu niteliği taşıyor. Vatandaşlar, bu uyarıları dikkate alarak, yatırımlarını daha doğru bir şekilde planlayabilir.

Duyuru
İnegöl Online mobil uygulaması güncellendi TIKLA HABERLER CEBİNE GELSİN
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.