Türk Telekom'dan İnternet Ücretlerine Zam: Yeni Tarifeler Açıklandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Türk Telekom'dan İnternet Ücretlerine Zam: Yeni Tarifeler Açıklandı
#Ekonomi | Haber Merkezi
06 Haz 2024 / Per 15:23
1 dk okuma / 1.674 Kez Okundu
| |

Türk Telekom, 1 Temmuz 2024'ten itibaren geçerli olacak yeni internet tarifelerini açıkladı. Bu zam kararı, toptan internet tarifelerinde önemli bir artışa yol açacak. Özellikle taahhütsüz ve limitsiz internet paketlerinin fiyatlarında dikkat çekici yükselişler olacak.

 

Yeni düzenlemeye göre, en düşük taahhütsüz ve limitsiz internet paketi olan "12 Mbps’ye kadar" internet paketinin ücreti 650 TL’den 755 TL’ye yükselecek. Ancak, mevcut taahhütleri devam eden kullanıcılar bu zamlardan etkilenmeyecek. Yapılan zamdan yalnızca taahhütsüz müşteriler ve yeni üye olacak kullanıcılar etkilenecek.

Türk Telekom'dan Resmi Açıklama

Türk Telekom, resmi internet hesabından yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi: "1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, MEB tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (nakil, devir, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılacaktır.

Bahse konu liste fiyatı güncellemelerinden sadece taahhütsüz durumda olan müşterilerimiz etkilenecek olup, taahhütlü müşterilerimiz taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhütsüz müşterilerimiz de avantajlı kampanyalarımıza katılarak hiçbir fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarına devam edebilirler."

Bu gelişme, özellikle taahhütsüz müşteriler ve yeni aboneler için endişe yaratırken, taahhütlü kullanıcıların mevcut tarifeleri ile devam edebileceği belirtildi. Türk Telekom, zam kararının ardından avantajlı kampanyalar sunarak müşterilerinin memnuniyetini korumayı hedefliyor.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.