Zonguldak Tanıtım Günleri’nde heyecan sürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Zonguldak Tanıtım Günleri’nde heyecan sürüyor
#Ekonomi | İHA
11 Kas 2023 / Cmt 14:16
/ 7 Kez Okundu
| |

ZONDEF Başkanı Ziya Öncan, İstanbul’da gerçekleştirilen Zonguldak Tanıtım Günleri’nin tüm heyecanıyla devam ettiğini ifade etti. Öncan, "Yine yeni yeniden Zonguldak İstanbul’a geldi" diyerek, 9-12 Kasım tarihleri arasında dört gün boyunca devam eden etkinlikte Zonguldak’ın yöresel ürünlerini ve kültürel zenginliklerini sergileyeceklerini belirtti.

9 Kasım günü açılışı yapılan etkinlikte Zonguldak’tan gelen esnaflar, kooperatifler ve belediyeler tarafından getirilen ürünler arasında beyaz baklava, ceviz kömeç, manda yoğurdu gibi lezzetler bulunuyor. Öncan, "Tabii bununla beraber de bizim uzunca yıllar kömür taşımaya hizmet eden lokomotifi de getirdik. Maden şehri, Zonguldak’ın çocukları görsün diye" diyerek maden şehrinin tarihine de vurgu yaptı.
Devrek bastonu gibi birçok yöresel ürünün de sergileneceği etkinlik, ziyaretçilere Zonguldak’ın zengin kültürel mirasını yakından tanıma fırsatı sunuyor. Ziya Öncan, dört gün boyunca sürecek bu özel etkinliğe tüm halkı davet ederek, "9-12 Kasım tarihleri arasında Atatürk Havalimanı’na tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.
Etkinlik 12 Kasım tarihinde sona erecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.