41 yılın hediyesi Onursal Başkanlık

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
41 yılın hediyesi Onursal Başkanlık
 :
/ 367 Kez Okundu
| |

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kurtuluşspor’da 41 yıldır aktif görev alan Hüsnü Sak, Kurtuluşspor Onursal Başkanı oldu.

Kurtuluşspor Başkanı İbrahim Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri, futbolcusu olarak, yöneticisi olarak ve taraftarı olarak 41 yılını Kurtuluşspor’a hizmet etmek için adamış olan Sak Ticaret İşletme Sahibi Hüsnü Sak’ı Onursal Başkanlığına getirdi. Başkan Demirtaş, dün düzenlenen basın toplantısında Hüsnü Sak’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
 
HER ZAMAN KURTULUŞSPOR’UN YANINDA OLDUK
SAK Ticaret ailesinin Kurtuluşspor camiasına mal olmuş bir aile olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Kurtuluşspor Kulübü Başkanı İbrahim Demirtaş, “Ağabeyimizin maddi manevi destekleri hep yanımızda oldu, kendisine teşekkür ediyoruz. Yönetim olarak eski yönetimlerimizle de konuşarak kendisini Kurtuluşspor camiasının Onursal Başkanlığına getirdik. Benim yaşım eskisine yetmez ama bildiğim kadar SAK Ticaret 15-20 senedir Kurtuluşspor’a maddi manevi destekler veriyor. Bakıyorsunuz her maçta tribündeler. Maddi sıkıntıya girdiğinizde SAK Ticaret ailesi her zaman Kurtuluşspor camiasının yanında. Maddi manevi olunca bu işlerde yönetim olarak düşünerek kendisini Onursal Başkanlığımıza getirdik” dedi.
 
İDDİALI KONUŞMAK İSTEMİYORUZ
Geçen sezon Kurtuluşspor’un Play-Off’a kalamadığı hatırlatılarak bu sezonki hedeflerinin ve yapılanmalarının sorulması üzerine konuşan Başkan İbrahim Demirtaş , “Geçen sene bizim hedeflerimiz çok büyüktü. Hedefler doğrultusunda tabi Play-Off’a kalamamak bir hayal kırıklığı oldu. Bu sene yine iyi bir kadro kuruyoruz ama büyük açıklamalar yapmak istemiyoruz. İnşallah her şey iyi olacak” şeklinde konuştu.
 
41 YILDIR KURTULUŞSPOR’UN YANINDAYIZ
Kurtuluşspor’un Onursal Başkanlığına getirilen SAK Ticaret İşletme Sahibi Hüsnü Sak ise, “Kurtuluşspor 41 sene önce federe oldu. Ben 41 yıl boyunca Kurtuluşspor’un yanında oldum. Kurtuluşspor’a futbolcu olarak, yönetici olarak, maddi manevi, gece gündüz, kar kış demeden devamlı Kurtuluşspor ile yattım Kurtuluşspor ile kalktım. Eski yöneticiler ile de devamlı istişare halindeyiz, onların da hep yanında olduk fakat bu genç jenerasyon daha çok sahip çıktılar. Ben de sahip çıktıkları için genç jenerasyona teşekkür ederim. Benim için bir sürpriz oldu” ifadelerini kullandı





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.