Ahmet Güzel Adına Futbol Turnuvası Düzenlensin

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ahmet Güzel Adına Futbol Turnuvası Düzenlensin
 :
/ 830 Kez Okundu
| |

Gençlergücü spor kulübü, Kafkasspor kulübüne, Merhum Başkan Yardımcısı Ahmet Güzel için yönetim kuruluna taziye ziyaretinde bulundu.

Gençlergücü spor kulübü yönetim kurulu olarak Başkan vekili İbrahim Ergün, Kamuran Balkan, Özcan subaşı, Erkan İdil, Ertuğrul Aslan, İbrahim Akgün Tolga Kaya ve Süleyman Aydın kafkasspor yönetimine taziye ziyaretinde hazır bulundular.

İbrahim Ergün yaptığı konuşmada “Güzide kulübümüz olan ve kardeş diye nitelediğimiz Kafkasspora daha önce bayram nedeniyle protokol ziyareti planlamıştık, fakat kader taziye ziyareti yapmamızı vesile kıldı. Çok üzgün ve duygu dolu bir dönemden geçiyoruz. Hayat dolu, dinamik, inegölün taraflı tarafsız herkesin, tüm kamuoyunun yoğun sevgisini, ilgisini kazanmış bir arkadaşımızı kaybettik. Üzüntümüzü kelimelerle ifade etmek mümkün değil. Kafkasspor camiasındaki bütün değerli arkadaşlarımız kendisiyle daha içli dışıydılar, binlerce anıları vardı, üzüntüleri daha fazla, bizde çok üzgünüz. Vefat eden kardeşimize Allahtan rahmet, kederli ailesine, kafkasspor camiasına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Kendisine her fırsatta dua edeceğiz, inşallah mekanı cennet olur. Kafkasspor kulübü bizlerin dost kulübüdür, kendilerini bundan sonra sık sık ziyaret edeceğiz, kendilerinide aynı şekilde kulübümüze bekliyoruz. Kafkasspor camiasının tekrar geçmiş bayramını kutluyoruz, tekrar yürekten acılarını paylaşıyoruz, kendilerine başsalığı dileklerimizi iletiyoruz. Başkanımız Ergün yıldız şehir dışında olması nedeniyle katılamadı. Başsalığı dileklerini ve selamlarını iletti. Ahmet Güzel kardeşimizin de büyük hedefleri vardı, yapılan transferlerde bizzat kendiside bulundu, inşallah hedeflerimiz doğrultusunda başarılı bir sezon geçiririz, onun anısında güzel bir yıl geçer.” Dedi.  

 

Kafkasspor Kulüp Başkanı Metin Ungan “Sevgili başkan vekilime ve değerli Gençlergücü yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu zor günümüzde bizlerin yanında oldular, acılarımızı paylaştılar, kader birliği yaptılar. İnşallah hep beraber bu kederli günlerimizi beraber geçireceğiz. Allahın takdiri böyleymiş. Sabretmekten başka çaremiz yok. Bundan sonra kendisi için bol bol dua edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Gençlergücü spor kulübüne önümüzdeki sezonda başarılar diliyorum.” Dedi.

Ungan “Özellikle geçtiğimiz seneden itibaren Gençlergücü spor kulübüyle güzel ilişkiler kurduk. Samimi duygularla beraber hareket etmeye başladık. Bunu pekiştirdikleri için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Önümüzdeki senelerde üst liglerde baraber, kol kola mücadele edeceğimize inanıyorum.” Dedi.

Ahmet güzel Adına futbol turnuvası düzenlensin.

İnegöl belediyesi bu sene festivalleri iptal etmesi nedeniyle, amatör kulüpler arasında yapılan turnuva da iptal edildi. İptal edilen turnuvanın, İnegöl belediyemiz tarafından spor adamı olan, değerli kardeşimiz Ahmet Güzel anısına düzenlenmesi için teklif götüreceğiz.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.