Berkay Günay Aydınspor’a Transfer Oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Berkay Günay Aydınspor’a Transfer Oldu
 :
/ 1.027 Kez Okundu
| |

İnegöl spor’da yaprak dökümü başladı. İnegöl spor’un başarılı sol kanat oyuncusu Berkay Aydın spor’a transfer oldu

Aydınspor 1923, dış transferde ilk transferini gerçekleştirdi. Siyah-beyazlıların ilk transferi İnegölspor'da forma giyen 24 yaşındaki Aydınlı futbolcu Berkay Günay ile 2 yıllık sözleşmeye imza attı.
 
Spor Toto 2'inci Lig ekibi Aydınspor 1923, transferde ilk imzayı İnegölspor'un Aydınlı futbolcusu Berkay Günay'a attırdı. Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza törenine Başkan Yardımcısı Süha Bayırlı, Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Altan Güney ve Kaya Özcan katıldı. İmza töreni öncesi konuşan Başkan Yardımcısı Süha Bayırlı, "Hedeflerimiz doğrultusunda ilk transferimizi gerçekleştirdik. Berkay'ı 40 bin lira bonservis bedeli karşılığında aldık. Berkay, Aydın'ın alt yapısından yetişen bir futbolcu" dedi.
 
Aydın'da olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Berkay Günay da, "Aydınspor 1923'ün başarısı için elimden gelen her şeyi sahaya yansıtacağım. Adnan Menderes'te futbol oynamak beni heyecanlandırıyor" diye konuştu.
 
İnegöl'den 40 Bin TL bonservis ücreti ödenen 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Berkay Günay ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Aydınspor 1923'ün Aydın Belediyespor olduğu dönemde futbola başlayan Berkay, Aydınspor 1923 altyapısında yetiştikten sonra Manisaspor'a gitmiş, daha sonra Balıkesirspor, Altınordu ve İnegölspor formalarını giymişti





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.