Beşiktaş Galatasaray Maçı İptal Oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Beşiktaş Galatasaray Maçı İptal Oldu
 :
/ 1.482 Kez Okundu
| |

Rıdvan Dilmen: "Az önce bir TFF yetkilisin aradım, maç tatil olmuş"

Mücadelenin 92. dakikasında Beşiktaş'ın sol beki Ramon'a sert giren Galatasaray'ın Brezilyalısı Felipe Melo sert girince hakem Fırat Aydınus kırmızı kart gösterdi.

 
Karttan sonra Melo ve Ramon arasındaki gerginlik diğer futbolculara da sıçradı. Tam bu sırada taraftarlar sahaya girdi ve ortalık karıştı! Yüzlerce Beşiktaş taraftarı polisle karşıya geldi, olaylar bir türlü yatışmadı.
Dev derbinin son anlarında Beşiktaş taraftarı sahaya indi, maç durdu. Maçın bitmesine sadece bir dakika kala görenlerin gözlerine inanamadığı olaylar yaşandı. Bir futbol şöleni yaşanırken, maçın uzatma dakikalarında Melo kırmızı kart gördü. Melo sahadan çıkarken tribünlere formasını çıkartıp gösterince olaylar çıktı. Önce birkaç kişi ile başlayan olaylar binlerce kişiye yayıldı, olimpiyat stadının zemininde adeta savaş çıktı.
 
Olaylar patlayınca önce Galatasaraylı futbolcular koşarak sahadan çıktı. Olaylar büyürken bir grup taraftar saha kenarında görev yapan polislere saldırdı. Polisleri tribünlerden söktükleri sandalyeler ve bayrak sopaları ile kovalamaya başladı.
Binlerce kişinin sahaya girmesi üzerine hakem de maçı iptal etti. Maçın skorunu federasyonun vereceği karar belirleyecek.
Şu anda her iki takım futbolcuları, teknik direktörler ve hakemler soyunma odasında güvenlik çemberi içinde bulunuyor.
Olaylar sırasında hakem Fırat Aydınus Beşiktaş Teknik Direktörü Biliç'i de sahadan attı.
 
Beşiktaş ve Galatasaraylı oyuncular oyun alanını terk etti.
Maçın tatil olması bekleniyor. Eurosport Türkiye'nin ulaştığı TFF yetkilisi, "Hakem içeri girdiyse bir daha çıkmaz. Maç tatil olur. Hakemin raporuna göre hareket edeceğiz" dedi. 
 
Seyirci rekoru ile Türk futbol tarihine altın harflerle yazılacak maç, bitimine dakikalar kala çıkan olaylar yüzünden tamamlanamayacak! 
 
RIDVAN DİLMEN "MAÇ İPTAL OLMUŞ"
 
NTV Spqor yorumcusu Rıdvan Dilmen, %100 Futbol'da "Siz az önce muhabir ile konuşurken ben de buradan bir TFF yetkilisi ile konuştum. Maç tatil olmuş." dedi.
 
Resmi açıklama yapılması bekleniyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.