Beşiktaş İnegölspor’la Anlaşabilir

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Beşiktaş İnegölspor’la Anlaşabilir
 :
/ 3.049 Kez Okundu
| |

İnegöllü işadamı Ahmet Galip Meriç’in davetlisi olarak Hotel Park İnegöl’de konaklayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İnegölspor yöneticileriyle görüşmelerinin ardından, “İnegölspor ile anlaşma olabilir” dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, karşılıklı menfaatler doğrultusunda İnegölspor ile anlaşmanın mümkün olabileceğini ifade etti.

 

Fikret Orman, Pazar günü saat 23.00 sularında, İnegöllü iş adamı Ahmet Galip Meriç’in davetlisi olarak Hotel Park İnegöl’e konaklamak için geldi. Başkan Ormanı Beşiktaşlı taraftarlar karşılarken, taraftarlar Başkan Ormanla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

BEŞİKTAŞ İÇİN İNEGÖL’ÜN YERİ GERÇEKTEN BİR BAŞKA

Hotel Park İnegöl Restoran bölümünde açıklamalarda bulunan Başkan Orman, “Ahmet Galip Meriç Bey’in daveti üzerine İnegöl’de konaklamaya karar verdik. Burada birçok Beşiktaş taraftarının olduğunu biliyorum. Beşiktaş için İnegöl’ün yeri gerçekten bir başka” ifadelerini kullandı.

 

İNEGÖLSPOR HAKKINDA KONUŞUYORUZ

Bursa’ya dönmeden önce sabah kahvaltısında İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban’ında katıldığı kahvaltı programında açıklamalarda bulunan Başkan Orman, “Dün takımımızla ilgili konuştuk. Bugün ise İnegölspor Başkanımız yanımızda. Kendisi bizle ilgilendi sağolsun. Ve şimdide İnegölspor hakkında konuşuyoruz.” dedi

 

İNEGÖLSPOR İLE ANLAŞMA OLABİLİR

İnegölspor ile ilgili ileriye dönük projeleriniz veya düşünceleriniz var mı? Sorusuna cevap veren Başkan Orman, “Demin başkanımız ile görüştük. Daha sonra da bu konuda görüşebiliriz. Biz karşılıklı iki kulübünde menfaatleri doğrultusunda iş birliği içerisinde olabiliriz. Bunun projeleri sunulur bizde ona göre hareket ederiz. İnegölspor ile anlaşma olabilir.” şeklinde olabilir.

 

GEREKİRSE OYUNCUNUN ÜCRETİNİ DE BİZ VERİRİZ

Anlaşma olması durumunda nelerin yapılabileceği konusunda bilgiler aktaran Başkan Orman, “Beşiktaş’ın menfaati olmayan bir durum söz konusu olursa biz o noktada olmayız. Biz Beşiktaş’ın menfaatleri için görevdeyiz. Biz oyuncu transfer ederiz. Gerekirse oyuncunun ücretini de biz veririz. Ama o oyuncuyu kendi takımımızda oynatmak için bunu yaparız. Burada gelişsin bizde oynasın mantalitesi ile hareket ederiz” ifadelerini kullandı.

 

3 TAKIM SATIN ALACAĞIZ

Başkan Orman Konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: Biz Avrupa, Türkiye ve Güney Amerika olmak üzere bu 3 yerden 3 takım satın alacağız. Beşiktaş’ın menfaatleri doğrultusunda takımımıza bir şeyler kazandırmak için eliminden geleni zaten yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.