Bu Maçın Şakası Yok
 :
/ 637 Kez Okundu
| |

İnegöl’ün Bölgesel Amatör Lig’deki tek temsilcisi Gençlergücü, Pazar günü sezonun finalini yapacak. Ligde kalmak için mutlaka kazanmak zorunda olan Mavi Siyahlılar, kendi ilinde küme düşmesi kesinleşen Kartepe Suadiyespor’u konuk edecek.

Bölgesel Amatör Lig’de son haftaya girilirken, İnegöl’ün BAL temsilcisi Gençlergücü Pazar günü yapacakları büyük finale hazırlanıyor.

 

Maça ilişkin bir açıklama yapan Gençlergücü Basın Sözcüsü Ersen Nari, Bölgesel Amatör Lig’de geride kalan 25 maç sonunda sezon başında açıkladıkları hedeflerine çok yakın olmaları nedeni ile mutlu olduklarını söyledi. Takımlarının ilk yarı maçlarında toplam 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile 4 puan toplayarak küme düşme hattında kaldıklarını hatırlatan Nari, “İkinci yarıya ise tamamen kabul değiştirerek başladık. Çok kısa zamanda teknik sorumlumuz Erol Arslan önderliğinde 12 yeni futbolcu transfer ederek ikinci yarıya başladık. İkinci yarıda oynadığımız 12 maçın 7 tanesinden puan çıkarmasını bildik. Şimdi ise son maçımızı Pazar günü saat 14.30’da Kurtuluş sahasında kendi ilinde haftalar önce küme düşen ve genç bir takımla mücadele eden Kartepe Suadiye takımı ile karşılaşacağız. Lig’de kalabilmemiz için bu maçtan mutlaka 3 puan almamız gerekiyor. Bu doğrultuda hazırlıklarımız sürüyoruz. İlçemizde yaşayan ve bizlerin başarısı ile mutlu olan tüm sporsever halkımızın, bu önemli günde yanımızda olmalarını ve desteklemelerini bekliyoruz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.