Bursaspor’da Başkanlığa 3 İsim Talip

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursaspor’da Başkanlığa 3 İsim Talip
 :
/ 439 Kez Okundu
| |

Bursaspor’un 16-23 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan olağanüstü genel kurul için divan başkanlığına 3 aday başvuruda yaptı.

Bursaspor’da başkanlık için divana başvuru süresi sona erdi. Sabah 10.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilen başvuruda 3 kişi yeşil-beyazlı kulübün başkanı olabilmek için yarışacak. Mesut Mestan, Cüneyt Özkan ve Recep Bölükbaşı, yeşil-beyazlıların başkanı olabilmek için 16-23 Mayıs tarihlerinde birbirleriyle yarışacak. Avukat Cüneyt Özkan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Adaylığımızın Bursamız, şehrimiz ve kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu şehrin ana unsurunun, genel kurul sonrasında başarılı olacak ve zorlukları aşacak bir yönetim kurulu çıkaracağına inanıyorum. Genel kurulda aday olacak herkese başarılar diliyorum. Rahmetli başkanımız İbrahim Yazıcı’nın yükselttiği çıtayı daha yukarılara çıkartabilmek için göreve talip olduk. Bursasporumuza hayırlı olsun.”
Recep Bölükbaşı ise, başkanlık için başvuru dilekçesini Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadri Şankaya’ya verdikten sonra yaptığı açıklamada, “Başkanlık için adaylığım son dakikada gelişti. Bazı arkadaşlarım son dakikada başkan adaylığından çekilince İbrahim Yazıcı yönetiminin ikinci başkanı olarak aday olmam gerektiğini düşündüm. Birçok arkadaşım ile başkan adaylığı için istişarelerde bulunduk. Bursaspor’un birlik, beraberliğe ihtiyacı var. Geçtiğimiz dönem maalesef bunu göremedik. İstiyorum ki seçilecek aday Bursaspor’a faydalı olsun. Çok zor bir konum var. Önümüzde 15 günlük bir süre var. Bursaspor için en güzel neyse o olsun. Öncelikle taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Birlik, beraberlik içinde olalım. Küfür etmeyelim. Bu sezon farklı olsun. Kim kazanırsa onun arkasında dimdik duralım. Bu sezonu en iyi yerlerde bitirelim. Kimse tek başına bir şey yapmaz. Bursa artık 3 milyonu geçen bir kent. Bursa artık eski Bursa değil. Valimizden, belediye başkanlarımızdan, milletvekillerimizden, sivil toplum örgütlerimizden, eski yöneticilerimizden yardım istiyoruz. Bu bir seneyi en iyi şekilde tamamlamamız gerekiyor. İnanıyorum ki iyi niyetli, samimiyetli olursak yıkamayacağımız duvar yok. Bursaspor camiasına hayırlı olsun” diye konuştu.
Mesut Mestan ise, adaylık için başvuru yaptığını ifade ederek, bundan sonraki süreçte projelerini tanıtacağını söyledi.
Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadri Şankaya, başkanlık için 3 adayın başvurduğunu ve kim seçilirse seçilsin başkanın arkasında olacaklarını sözlerine ekledi. Şankaya, taraftarlara da seslenerek, 2009-2010 yılında alınan Fair-play ödülünü bu sezonda kendilerinden beklediklerini sözlerine ekledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.